Stemningen var god når representantene fra Blink Hus sitt hovedkontor i Tønsberg tok turen over fjellet til Sotra og Byggmester Vallestad sine lokaler. Fra venstre: Andre Sørlie, Bjørn Martin Bakkebø, Terje Vallestad, Kjetil Eide og Bjørn Erik Kristiansen.

Byggmester Vallestad blir Blink Hus-forhandler

Tradisjonsrikt byggefirma på Sotra blir Blink Hus-forhandler.

Byggefirmaet Byggmester R. Vallestad AS fra Sotra utenfor Bergen har valgt å gå inn i Blink Hus kjeden.

– At en slik tradisjonsbedrift velger å komme til oss ser vi på som en skikkelig tillitserklæring, sier salgs- og markedssjef Bjørn Martin Bakkebø i Blink Hus.

Selskapet skriver i en pressemedling at helt siden Reidar Vallestad startet selskapet i 1971, har byggefirmaet vært opptatt av å skape gode hjem som folk skal trives i og være stolte av.

I dag har selskapet over 40 fagfolk i sving og omsetter for rundt 50 millioner i året.

– Byggmester Reidar Vallestad AS er en tradisjonsrik familiebedrift som min far, Reidar, etablerte for snart 50 år siden. Helt siden starten har vi jobbet med rehabilitering, tilbygg og nybygg og i de senere år også med utvikling av byggefelt og boliger i egen regi, forteller daglig leder og andre generasjon i selskapet Terje Vallestad.

Nå begynner et nytt kapitel i bedriftens historie når samarbeidet med BlinkHus-kjeden offisielt presenteres.

– Jeg tror vi har bygget et godt renommé og rykte i markedet og hos våre kunder her i vest. Det at vi nå går inn i BlinkHus-kjeden er et strategisk valg der vi kommer inn i et system som har en sterk nasjonal merkevare og et solid salgs- og administrasjonsaparat som utfyller vår lokale tilstedeværelse, forteller Vallestad.

Det har skjedd mye hos byggefirmaet på Sotra det siste året.

I vinter ble det ansatt egen kjøkkenkonsulent, da Iselin Landro begynte i 100 prosent stilling. I august ble laget styrket ytterlige da tidligere plan- og eigedomssjef i Fjell kommune,  Bjørn Erik Kristiansen, startet hos byggmesteren med kontorer på Fjell.

Nylig tok salgs- og markedssjef Bjørn Martin Bakkebø og regionsjef Andre Sørlie fra hovedkontoret til Blink Hus  turen over fjellet fra Tønsberg. De er godt fornøyd med å ha fått på plass et nytt medlem her i vest.

– Det er klart vi er fornøyd. Dette er ikke bare en viktig region for oss med “Nye Øygarden” kommune, den nest største i nye Vestland fylke, men det er også en framtidsrettet bedrift vi får med på laget nå med en solid administrasjon og dyktige fagfolk på byggeplassen. Det at et lokalt byggefirma har egne kompetansepersoner internt på både søknad, tegning og kjøkken er ikke alltid vanlig, sier Bakkebø.