Foto: Byggmax
Foto: Byggmax

Byggmax åpner nytt varehus i Haugesund

Etter 12 år i Haugesund har Byggmax vokst ut av lokalene i Industrigata 15. 23. juni åpner de et nytt varehus i byen.

– Det har vært en fantastisk reise, og det er alle de store og små prosjekter til Haugesunds mange hjemmefiksere som gjør dette mulig. Det nye varehuset får en diger drive-in med kaldhall, hvor du enkelt kan lempe byggevarer over i bilen eller på hengeren. Ny drive-in følger blant annet av en enorm vekst på klikk-og-hent hvor kundene handler på nett og henter på varehuset. Vi har opplevd en tredobling på klikk-og-hent siste 2 årene, forteller Marius Midtbø, daglig leder på Byggmax i Haugesund, i en pressemelding.

I tillegg til butikken tar nye Byggmax Haugesund i bruk en over 1.200 kvadratmeter stor kaldhall som en del av en større drive-in uteområde på over 5.700 kvadratmeter. Varehuset rommer nesten 10.000 kvadratmeter totalt.

– Vi gleder oss til å invitere innbyggerne i Haugesund til en skikkelig åpningsfest. 23. juni får Haugesunds hjemmefiksere vårt aller mest moderne butikk-konsept. Det blir et større og mer oversiktlig varehus som gjør det enklere og raskere å handle alt det du trenger til å pusse opp hjemme, sier Midtbø.

Midtbø roser utleier H-K Eiendom for det gode samarbeidet med å finne en ny eiendom. Byggmax bytter nemlig lokasjon, men ikke utleier.