Byggesaksrådgiver

Gottlieb Paludan Architects er et anerkjent dansk arkitektfirma som nå er etablert i Norge gjennom en sammenslåing med tidligere tegn_3. Våre forretningsområder er:

• Plan & urbanisme
• Landskap & urbanisme
• Programmering & prosessledelse
• Integrerte design & arkitektur
• Interiør & arbeidsplassutvikling

Vi forener arkitektur, infrastruktur og hverdagsliv og tegner prosjekter i Skandinavia, Europa og Asia. I dag er vi mer enn 130 medarbeidere fordelt på kontorer i Norge, Danmark og Sverige.

I Norge har Gottlieb Paludan Architects hatt viktige og profilerte prosjekter knyttet til tidligfase utvikling av campus og arbeidsplassutvikling, som prinsipplan og planprogram for NTNU og utvikling av arbeidsplasskonsept for Regeringskvartalet.

Vi sto for utformingen av Holmestrand stasjon og vi vant prosjektet med å utforme stasjonene Skøyen og Vækerø på den nye Fornebubanen i Oslo. Vi har flere spennende, pågående utviklingsprosjekter i byer og tettsteder i hele landet.

Gottlieb Paludan Architects er en del av AFRY-konsernet, en ingeniør-, design, og rådgivningsvirksomhet innenfor energi, industri og infrastruktur. AFRY i Norge har over 900 medarbeidere og kontorer i Oslo, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm, Sandefjord, Bergen og Stavanger.

Firma Gottlieb Paludan Architects
FylkeOslo
Søknadsfrist09.03.2020

Er du arkitekt, arealplanlegger, ingeniør eller samfunnsgeograf? Hva med struktur og gjennomføringsevne? Gottlieb Paludan Architects jakter på byggesaksrådgiver/ ansvarlig søker med stort initiativ.

Som byggesaksrådgiver vil du utarbeide søknader for gjennomføringen av prosjekter av stor variasjon i type og størrelse. Du får muligheten til å utvikle deg i samspill med fagmiljøet og du vil bli en viktig deltaker i utarbeidelse av reguleringsplaner.

Du bør ha minimum 2 års relevant erfaring innen utarbeidelse/saksbehandling av byggesøknader. Du må ha god kjennskap til plan- og bygningsloven og være nysgjerrig på prosjektene som skal realiseres.

Gottlieb Paludan Architects jobber i alle faser innenfor våre fagområdene. Vi legger stor vekt på inkluderende prosesser og tverrfaglig samarbeid internt og med våre kollegaer i AFRY. Som rådgivere har vi tett dialog med våre kunder i utviklingen av prosjekter for å skape de beste løsningene. Vi kan love deg mange spennende og varierte prosjekter på tvers av faggruppene og stor mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag.

Søknader vurderes fortløpende. Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med teamleder Solbritt Dramstad i Oslo på telefon 905 79 262.

Se våre hjemmeside, gottliebpaludan.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: