Bygger’n Oppdal utvider med nesten 1.000 nye kvadratmeter. Foto: Bygger'nBygger’n Oppdal utvider med nesten 1.000 nye kvadratmeter. Foto: Bygger'nBygger’n Oppdal utvider med nesten 1.000 nye kvadratmeter. Foto: Bygger'n

Bygger’n Oppdal utvider med nesten 1.000 nye kvadratmeter

Bygger’n Oppdal har oppgradert byggevarehuset og fått opp et tilbygg på omtrent 930 kvadratmeter. Oppgraderingen ferdigstilles denne sommeren.

Det skriver Bygger’n i en pressemelding torsdag.

– Det har blitt et flott anlegg med god plass på uteområdet, og det blir helt knall når alt av varer er på plass innvendig. Proffkunder har kommentert at det er både fint, mer oversiktlig og enklere å plukke og ordne selv, så utbyggingen gjør uten tvil hverdagen mer effektiv for oss og kundene våre, sier daglig leder Kjetil Anshushaug i Bygger’n Oppdal.

Utendørsarealet er utvidet og modernisert med nye lagringssystemer, belysning og nye kjøreområder for både leveranser og kunder.

– Noe arbeid på stedet står fortsatt igjen, men lagerkapasiteten har blitt mye større, og det er etablert en gjennomkjøringsgate. Her kan kunder laste varene sine under tak i tørre og lyse omgivelser, sier konsernadvokat i E.A. Smith AS, Bjørn Arve Haugen.

Totalt vil bygningsmassen etter endt utbygging utgjøre cirka 2.400 kvadratmeter. Butikken blir da 420 kvadratmeter stor, og lageret utgjør 1.700 kvadratmeter. Øvrige areal er sosiale rom og tekniske rom, skriver Bygger’n i pressemeldingen.

Utvidelsen og oppgraderingen er gjennomført som en totalentreprise i regi av Olav Solberg AS. I sommer vil alt være ferdigstilt, heter det i meldingen.