Byggeleder med geobakgrunn/geokompetanse

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist02.02.2020

Er du en dyktig byggeleder med geokompetanse?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Oslo vil du bli inkludert i et inspirerende fagmiljø bestående av 35 medarbeidere med solid kunnskap om ingeniørgeologi, anleggsteknikk og geoteknikk. Du vil bli tatt godt imot av hyggelige kollegaer som er åpne for innspill og setter pris på friske tanker og nye ideer. Du vil bli et verdifullt tilskudd til en faggruppe som er engasjert i små og store tverrfaglige prosjekter både nasjonalt og internasjonalt.

Hos oss vil du utvikle deg. I det første året som fast ansatt hos oss blir du engasjert som byggeleder med ansvar for oppfølging av bergarbeider på et spennende tunnelprosjekt i Oslo Øst. Du vil være tilstede på byggeplassen ute hos kunden det meste av tiden, samtidig som du kan støtte deg til dyktige Sweco-kollegaer underveis. Du vil også oppfordres til å være på hovedkontoret når det passer for deg. I rollen som byggeleder vil din faglige ekspertise og evne til konstruktivt samarbeid være til stor nytte. Når oppdraget er avsluttet er du en verdifull del av vårt sterke ingeniørgeologi- og anleggsteknikkteam i Oslo.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Prosjekt- og byggeledelse i berg og anleggsprosjekter
  • Oppfølging av kontrakt
  • Prosjektering og prosjekteringsledelse
  • Feltundersøkelser og geologisk kartlegging

Dette kan du

  • Du er ingeniørgeolog/evt. byggeleder med geo-kompetanse.
  • Du har minimum 3 års erfaring fra rådgiver eller byggherre.

Kontaktpersoner:

Eirik Ølnes

Gruppeleder

+47 928 80 529

Søk stilling

Vis flere stillinger: