Byggeleder Bybanen Utbygging

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

Firma Experis
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist11.02.2019

Vi søker Byggeleder til Bybanen Utbygging

Bybanens fjerde byggetrinn går mellom Bergen Sentrum og Fyllingsdalen.

Byggeleder dagsone Kronstad er hovedansvarlig for å følge opp alle arbeider i dagsone Kronstad, med særlig fokus på faseplanlegging av trafikkavvikling og omlegging av
eksisterende infrastruktur. Byggeleder skal bistå kontraktsbyggeleder med å følge opp kontrakt, økonomi, fremdrift, SHA, målebrev mv. i området ved dagsone Kronstad.

Følgende kompetanse og erfaring er ønskelig:

  • Relevant erfaring som byggeleder for byggherreorganisasjon på anleggstekniske
    entrepriser med ansvar for trafikkavvikling og/eller håndtering av VA
  • Relevant erfaring fra prosjekter med tilsvarende kompleksitet som Bybaneprosjektet
  • Relevant erfaring med kvalitetskontroll i prosjekter av tilsvarende størrelse som Bybaneprosjektet
  • Relevant erfaring med bruk av 3D-modell
  • Relevant erfaring med samarbeid/koordinering av øvrige offentlige etater

Hva kan Experis tilby deg

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk. Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Kontaktinformasjon

Birte Holmedal
Telefon +47 91 58 60 73
Birte.Holmedal@no.experis.com

Vis flere stillinger: