Byggdrifter / tømrer

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Firma Top Temp for Lillestrøm Delta
FylkeAkershus
StedLillestrøm
Søknadsfrist25.01.2019

Vil du bli en av oss? En som brenner for det du jobber med og er opptatt av byutvikling i Lillestrøm?

Nå har du muligheten til å bli en del av et team, hvor du vil få varierte arbeidsoppgaver innen prosjektarbeid og drift av eiendommer. Vi vet at du vil treffe mange spennende mennesker og du vil få muligheten til å jobbe i nærmiljøet. Du har håndtversbakgrunn og er teknisk anlagt. Vi vil unne oss å si at dette kan være drømmejobben!

#Heltperfekt

Vi søker deg som gjerne har erfaring fra prosjektarbeid og noe drift av eiendom. Du har også det lille ekstra engasjementet som hele Delta har.

#Toppstemning

Dine hovedoppgaver:

  • Prosjektarbeid
  • Vaktmesteroppgaver
  • Løpende drift av næringseiendom

Du er fleksibel, strukturert og selvgående. I tillegg har du gode dataferdigheter og snakker og skriver flytende norsk. Du er et JA menneske som oppleves som utadvendt og imøtekommende.

#Sterkgjennomføringsevne

Lillestrøm DELTA AS kan tilbyen stilling med interessante og varierte arbeidsoppgaver, hvor du vil jobbe både selvstendig og i team. Kollegaene dine innehar en bred, faglig og tung kompetanse innen eiendomsforvaltning. At du bidrar med ditt gode humør ser vi på som en forutsetning da vi er opptatt av et godt miljø på arbeidsplassen. Konkurransedyktige betingelser tilbys.

Så vil du bli en av oss?

Vi gleder oss til å høre fra akkurat deg!

Lillestrøm DELTA AS er et eiendomsselskap i Lillestrøm. Selskapet ble opprinnelig stiftet i juni 2006 under navnet LillestrømBanken Eiendom AS og har som hovedoppgave å forvalte og utvikle sentrale næringseiendommer i Lillestrøm sentrum. Selskapet holder i til i sentrale lokaler rett ved Torvet og har til sammen 7 ansatte med sitt driftsapparat.

Lillestrøm DELTA AS har ca. 250 leieforhold i sin portefølje innen butikk, kontor, lager og restaurant. Det største utviklingsprosjektet i selskapet p.t. er Kvartal 8 – som vil bestå av en kombinasjon av handel, kontor og bolig. https://lillestromdelta.no/

Har du spørsmål om stillingen ta kontakt med Hege Liudalen Wold - rekrutteringsrådgiver Top Temp, mobil 94 00 73 22, mail hege.wold@toptemp.no eller Nina Sennerud – senior rekrutteringsrådgiver Top Temp, mobil 93013119, mail nina.sennerud@toptemp.no

Søk her

Vis flere stillinger: