Adm. dir. Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg forteller om rekordmange solgte kvadratmeter til messen i 2019.

Bygg Reis Deg 2019 bryter rekorder

I forrige uke rundet Bygg Reis Deg 19.000 solgte kvadratmeter innendørs. Det blir ny rekord for Bygg Reis Deg på Lillestrøm.

- Vi jobber hver dag med å utvikle en miks av nyttige faglige innlegg og spennende utstillere som skal fylle byggenæringens viktigste møteplass i 2019. Når vi nå runder 19.000 kvadratmeter. inne er det en milepæl som inspirerer oss til å tenke fortsatt utvikling av denne for byggenæringen viktige utstillingsarenaen, sier adm. dir. Gunnar Glavin Nybø..

Han peker på at de ønsker å legge til rette for at alle som har noe å vise frem som kan bidra til en bærekraftig utvikling av en av de mest betydningsfulle næringene i Norge kan vise seg frem. 

- Vi skulle gjerne hatt representanter fra alle de verdiskapende leddene i en byggeprosess slik at vi samlet kunne vise morgendagens arbeidstagere hvor spennende det er å jobbe i byggenæringen. I tillegg er det viktig å utvikle en utstilling som inspirerer alle de som jobber i denne næringen til å ta seg en etterutdanningsdag eller to i perioden 16.-19. oktober. Uansett er vi sikre på at vi kan presentere en utstilling som er nyttig for alle å legge en tur innom. Enten du er arkitekt, rådgiver, entreprenør eller jobber i andre sektorer er det nå minst 500 grunner til å besøke Bygg Reis Deg, messen med de beste rådgiverne, sier Nybø.