Bygg- og anleggsingeniør, vannkraft

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 17 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeTrøndelag
Søknadsfrist28.06.2020

Like opptatt av vannkraft som oss? Bli med på laget i Trondheim.

Det er mangel på vannkraftingeniører i Norge, og vi ser at vi i enda større grad må bidra med opplæring og utvikling av vordende fageksperter. Er du en angrende ingeniør i oljebransjen? Ikke for sent å snu. Synes du det er moro i IT-bransjen, men savner praktiske oppgaver og fysiske resultater? Bli med oss!

Selv om pilene i flere bransjer peker i forskjellige retninger, har Norges dammer og kraftverk et umettelig behov for vedlikehold og oppgraderinger. Vi har behov for flere dyktige medarbeidere for å sikre enda bedre leveranser og enda mer fornøyde kunder.

Vi sitter i friske lokaler i Lysgården på Sluppen (i landskap, riktignok), og vi stortrives der. Masser av plass, god kaffe, moderne utstyr, nydelig lunsjrestaurant, i sykkelavstand fra sentrum (men litt dårlig bussforbindelse). Aller viktigst er det at vi har et åpent og herlig arbeidsmiljø som mange vet å sette pris på.

Kunne du tenke deg å være med og rehabilitere de store, tradisjonelle vannkraftverkene og dammene vi har rundt om i landet? Kanskje du vil være med og øke Norges fornybare energiproduksjon ved å prosjektere nye vannkraftverk? Dette er dette vi driver med i vannkraftgruppa i Trondheim, med moderne verktøy og arbeidsmetodikk.

Vi trenger folk som kan prosjektere, beskrive, modellere, planlegge og utrede vannkraft- og vassdragsprosjekter. Og enda viktigere; noen til å ta vare på våre gode og hyggelige kunder. Men aller viktigst? Noen som kan spre litt stemning, si noen hyggelige ord, gjøre våre medarbeidere bedre og samtidig kan ha det gøy!

Sweco i Trondheim er en av byens største rådgivere, og kanskje byens største rådgiver innen energifaget. Vi har i overkant av 40 medarbeidere som jobber med alt mulig relatert til vannkraft og vassdrag, men vi trenger flere. Hvis du kan tenke deg å bli med på laget, send inn en søknad da vel.

HVA KOMMER DU TIL Å GJØRE?

  • Vi får se, for vi tilpasser nok oppgaven til hva du er aller best på. Kan du ta ansvar og kjøre dine egne prosjekter, eller har du lyst til å utvikle våre metoder og optimalisere vårt arbeid? Kanskje du heller ønsker å grave deg ned i regneark, FEM-beregninger eller mutter-modellering? Liker du kundekontakt, skal vi ordne posisjoner hvor du får møte og jobbe med kunder. (Og har du sansen for å snakke til forsamlinger, vil vi sende deg rundt på landets fagforum for å presentere ting du bare halvveis kan).
  • Vi som kommer til å jobbe sammen med deg, sitter primært og planlegger, prosjekterer, utreder, modellerer, vurderer og beskriver nye kraftverk, tiltak i vassdrag og rehabilitering av eldre vassdragsobjekter. Ditt arbeid og bidrag vil nok havne i en av overnevnte kategoriene.

BAKGRUNN

  • Fint om du har en slags formell utdanning, gjerne ingeniør, kanskje til og med siv. ing. eller dr. ing?
  • Supert om du kjenner til Norsk Standard, 8401-8407 og 3420.
  • Hørt om Byggforsk og Eurokodene?
  • Har du åpnet og brukt Autodesk Civil3D/Revit/Navisworks? Da er du et stykke på vei, men har en masse du må lære!
  • Er du god med data, er det supert, men du kan alltids kompensere (eller supplere) med ekstreme teoretiske ferdigheter.

Tiltredelse: 1. november, eller etter avtale.

Kontaktpersoner:

Arild Høydal

Gruppeleder Dam

+47 971 57 530

Arild.Hoydal@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: