Illustrasjon: Jotron

Bryn Byggklima med eget hybridkonsept for ventilasjon

Asker-bedriften Bryn Byggklima utviklet et eget hybridkonsept for ventilasjon med vindusutlufting og mekanisk ventilasjon. Løsningen skal blant annet benyttes o et nytt kontorbygg i Vestfold.

Bryn Byggklimas egenutviklede hybridkonsept for kombinert mekanisk og naturlig ventilasjon skal brukes i teknologibedriften Jotrons 8.000 kvadratmeter store nye hovedkontor i Vestfold.

– Dette er veldig gledelig, og ikke minst spennende, og er i tråd med vår strategi om å levere komplette løsninger også for hybridventilasjon, Bryn Mixed Mode, sier markedssjef for entreprise i Bryn Byggklima, John Harald Ebbesen i en pressemelding fra Bryn Byggklima.

Ebbesen mener det er en fordel at samme aktør leverer løsning for både mekanisk og naturlig ventilasjon.

De nye Jotron-lokalene, som utstyres med hybridventilasjonen, bygges i Larvik, og byggherre er Jotron og Format Eiendom i fellesskap.

– Vi er svært tilfredse med at vårt konsept innenfor hybrid ventilasjon ble valgt som et av flere viktige energi- og miljøtiltak her, sier prosjektutvikler Vidar Henning Hansen i Bryn Byggklimas Vestfold-avdeling i pressemeldingen.