Brødrene Jakobsen AS i Grimstad.

Brødrene Jakobsen AS i Grimstad.

Brødrene Jakobsen og Prosjekt Håndverk inn i Håndverksgruppen

Håndverksgruppen vokser videre og nå går Brødrene Jakobsen fra Grimstad og Prosjekt Håndverk fra Moss inn i selskapet.

- Disse bedriftene passer godt inn hos oss. Vi ser etter solid bedriftskultur, lokal tilhørighet og et ønske om å bidra inn til vår bærekraftstrategi. Og med disse selskapene får vi et utvidet geografisk fotfeste, sier konsernsjef Øyvind Emblem i en melding fra selskapet.

- Håndverksgruppen er en spennende mulighet som tilfører noe nytt. Vi tror vi har mye både å lære og lære bort, sier Roald Yttervik, daglig leder i Brødrene Jakobsen AS, i meldingen.

Grimstadbedriften ble etablert for over 40 år siden og siden har de vokst til å bli en av Sørlandets største malermester- og byggtapetsererbedrifter. De har i dag rundt 50 ansatte og tar oppdrag i triangelen Kristiansand-Risør-Hovden.

Prosjekt Håndverk AS jobber innen innen utvendig og innvendig malerarbeid samt gulvlegging og gulvsparkling. Av dagens 27 ansatte har de fleste vært med i over ti år. Bedriften opererer i hele Østfold og Follo-regionen.

- Vi går inn i Håndverksgruppen med store forventninger til faglig utvikling og vekst. Vi håper blant annet på å nå ut til flere kundegrupper. Dette vil også trygge arbeidsplassene inn i fremtida, sier Odd-Erik Kanth-Lundem, daglig leder i Prosjekt Håndverk AS.

Kjøpesummen er konfidensiell mellom partene, men alle eierne reinvesterer en betydelig del av salgssummen og blir aksjonærer i Håndverksgruppen.

Prosjekt Håndverk AS i Moss.

Prosjekt Håndverk AS i Moss.