– Jeg gleder meg til å lede og videreutvikle en virksomhet med tydelig og ambisiøse mål med dyktige medarbeidere og solide og engasjerte eiere, sier Britt Røed Lohne.

Britt Røed Lohne går inn som leder av WA Entreprenør

Britt Røed Lohne starter som ny daglig leder i Vestfold-baserte WA Entreprenør. I tillegg er Rune Andersen ansatt som ny prosjektsjef.

Lohne kan fortelle at selskapet er engasjert på stadig flere byggeplasser i Vestfold.

– Jeg gleder meg til å lede og videreutvikle en virksomhet med tydelig og ambisiøse mål med dyktige medarbeidere og solide og engasjerte eiere, sier Britt Røed Lohne i en melding til Byggeindustrien.

Hun kommer fra en stilling som leder av Cubes Construction AS.

WA Entreprenør jobber som underentreprenør innenfor tømmer og betong i prosjekter for de størstenasjonale entreprenørene og har i dag mindre totalentrepriser i egenregi.

Største pågående prosjekt er totalentrepriseen Holmestrand Montessoriskole i Holmestrand. Fremover vil selskapet også se mot Drammen og Oslo.

– Vi har lagt bak oss et godt år i 2019 og har stor ordrereserve fremover. Kompetanse er avgjørende for fremover å kunne levere på pris, tid, kvalitetog bærekraft til våre kunder.Vi er stolte over å få med Britt og Rune på laget, forteller en engasjert styreleder i WA Entreprenør, Eirik Sunde.

WA Entreprenør skal bidra med merverdi til sine kunder og setter tydelig krav til miljø og bærekraft i sin virksomhet.

– Vi bygger et kompetansemiljø med bred erfaring innenfor entreprenør og eiendomsutvikling som er veldig spennende. Dette bør både eksisterende og nye kunder få glede av, sier leder i WA Gruppen, Even Landsem.