Bravida har 10.000 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Foto: Bravida

Bravida rekrutterer etter rekordår

Bravida Norge hadde en omsetning og driftsresultat på henholdsvis 4.050 og 245 millioner kroner 2017. Nå leter de etter flere medarbeidere.

Det skriver installasjon- og serviceselskapet i en pressemelding mandag.

16. februar offentliggjorde Bravida-konsernet kvartalsrapporten for fjorårets siste kvartal. Rapporten viser sterk vekst både i årets siste kvartal og gjennom 2017 i den norske virksomheten, med en årsomsetning på 4.050 millioner kroner og driftsresultat på 245 millioner kroner, skriver de i meldingen.

Både ordreinngangen og ordrereserven økte, ifølge pressemeldingen, til historiske rekordnivåer. Ordrereserven var på drøye 2,8 milliarder kroner i utgangen av året. Oppkjøpet av VVS-entreprenøren Oras i andre kvartal 2017 bidrar til veksten.

Veksten gjør også at selskapet har et større behov for fagarbeidere og ingeniører, samt økt inntak av lærlinger, heter det i meldingen.

– Det er selvfølgelig noen geografiske forskjeller, men vi ser at vi opplever vekst i store deler av landet. Vi har de siste årene jobbet strategisk med employer branding for blant annet å differensiere oss som arbeidsgiver. Dette er et viktig grep for å tiltrekke oss de riktige medarbeiderne til vinnerlaget, sier administrerende direktør Tore Bakke.