Bravida i Trondheim søker lærlinger i mange ulike fag

Bravida er Nordens ledende leverandør av service- og installasjonstjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse teknikkområdene kan vi ta ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

Vi kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Totalt har Bravida over 11 000 medarbeidere, i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I Norge har Bravida over 60 avdelinger og over 3000 ansatte. Vår ambisjon er å være en fremtidsrettet bedrift som leder an og bidrar til å videreutvikle bransjen. Les mer om oss på våre hjemmesider www.bravida.no.

I Midt-Norge og i Trondheim er Bravida den største tekniske entreprenøren med over 500 ansatte. Bravida kjøpte i 2017 Oras AS, noe som gjør oss til en meget sterk aktør også innen rør-VVS-automasjon.

Firma Bravida
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist15.02.2019

Vi søker nå etter lærlinger innen flere fag. Vil du bli enten elektriker, energimontør, rørlegger, ventilasjonstekniker eller låsesmed? Da kan du levere en søknad til oss i Trondheim!

Som lærling i Bravida får du lære jobben på stedet av erfarne fagarbeidere. Våre lærlinger er viktige for oss og er den viktigste rekrutteringen vi gjør. Mange av våre dyktigste medarbeidere startet som lærlinger hos oss. For å få jobb som lærling i Bravida er du nødt til å sende oss dokumentasjon på at du kan bli utplassert i lærerbedrift.

Du er:

 • Du er interessert i faget ditt og er lærevillig
 • Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk
 • Du er serviceinnstilt og løsningsorientert
 • Du er pålitelig og ansvarsbevisst
 • Du samarbeider godt og er en lagspiller
 • Du har gode kommunikasjonsevner på norsk

Du får:

 • En læretid i et solid selskap med høyt kvalifiserte medarbeidere
 • Du får jobbe med spennende kunder og ulike oppdrag
 • Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling
 • Gode karrieremuligheter
 • Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø

Vil du søke? Søknadsfristen er satt til 15.02.2019.

Sammen med søknaden legger du ved CV, kompetansebevis for VG1 signert av skole, samt halvårsvurdering for VG2 signert av skole. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.

Kontaktpersoner per fag:

For elektro: Inge Valseth, Personalleder, +47 922 52 305 og/eller Ole Megaard, Personalleder, +47 928 08 920.

For energi: Per Arne Busch, Personalleder, +47 920 27 596.

For låsesmed: Inger Rygh Bekkevahr, Personalleder, +47 951 01 992.

For rør og ventilasjon: Brynjar Sunde, Lærlingeansvarlig, +47 913 56 136.

Søk her

Vis flere stillinger: