Brannrådgiver

Vi er en av Trøndelags største rådgiver og en arbeidsplass med lange tradisjoner og sterk lokal forankring. Vi er over 160 ansatte lokalisert i nye og moderne lokaler i Lysgården på Sluppen. Her vil du møte et godt og motiverende arbeidsmiljø som legger vekt på ansvarlighet, kompetanse og gode relasjoner. Og ikke minst, vi har det gøy på jobb!

Firma Sweco Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist09.02.2020

Er du en sterk og kundenær brannrådgiver?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco blir du en del av en av Norges sterkeste miljø innen brann og sikkerhet. Du får bryne deg på spennende og krevende prosjekter sammen med over 60 brann- og sikkerhetsingeniører som hjelper hverandre med å oppnå faglige og markedsmessige mål. Vi søker deg som tar ansvar og får ting til å skje. Du er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg. Du er opptatt av kvalitet og er grundig og rasjonell i dine vurderinger.

Dine arbeidsoppgaver

  • Prosjektering, brannteknisk rådgivning og branntekniske analyser.
  • Tilstandsvurderinger, branntekniske beregninger og simuleringer (Pathfinder, Pyrosim, AGOS og C-Fast og en rekke egenutviklede beregningsmodeller).
  • Uavhengig kontroll av brannteknisk prosjektering og utførelse.
  • Prosjektledelse, med ansvar for å gjennomføre oppdrag fra start til slutt.
  • Markedsarbeid sammen med andre fagområder.
  • Brannfaglig bistand til andre fagområder.

Dette kan du

  • Du er utdannet innen brannfaget på bachelor- eller masternivå. Andre fagkombinasjoner kan vurderes om dette sammenfaller med stillingens beskrivelse.
  • Du er kjent med, og har selv utarbeidet brannkonsept og branntekniske analyser innen bygg og anlegg.
  • Du har minimum 2 års erfaring fra rådgiverbransjen.
  • Du har god muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk.

Kontaktpersoner:

Kari Silset

Gruppeleder Brann

+47 959 07 806

kari.silset@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: