Branningeniør

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist28.02.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse som brannngeniør i en stilling hvor du får utfordrende og varierte oppgaver i små og store prosjekt . For denne rollen trenger du utdanning og erfaring som brannrådgiver. Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke. Er du vår nye Branningeniør? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Bodøavdeling

Som vår nye Branningeniør blir du en del av en tverrfaglig avdeling med 25 ansatte. Vi dekker fagområdene konstruksjonsteknikk, brann, PA, elektro og VVS. Oppdragsgivere er både private og offentlige byggherrer og huseiere. Det internasjonale samarbeidet i Rambøll gjør at vi har tilgang til global kompetanse gjennom et nettverk av om lag 110 brannrådgivere i Norge, Sverige, Danmark og Storbritannia.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Brannkonsept og branntegninger
  • Tilstandsanalyser
  • Uavhengig kontroll av prosjektering og utførelse
  • Kundekontakt og kundeoppfølging

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Siviling./master eller bachelor med spesialisering innen brannfaget
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
  • Gjerne noe erfaring fra tilsvarende arbeid

I denne rollen vil det være en fordel om du også kan samarbeide med andre rådgivere og kolleger på en god måte, og trives med å ha direkte kontakt med kundene våre.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 28.02.2020. Vi gjør oppmerksom på at søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt Avdelingsleder Magne Aas tlf. 48120090.

Søk stilling

Vis flere stillinger: