Branningeniør i Mjøsregionen

Sweco Norge AS kan tilby stor faglig bredde og spisskompetanse innen brannteknisk rådgivning og prosjektering. For å innfri krav fra markedet bruker vi ressurser på å holde oss faglig oppdatert gjennom vårt nettverk mot nasjonale og internasjonale fagmiljøer. Sweco har Norges største fagmiljø innen brannteknisk rådgivning, med mer enn 60 ansatte. Vi har sivilingeniører/ingeniører med utdannelse fra Haugesund, Stavanger, Trondheim, Lund, Maryland, Edinburgh, m.fl. Sweco Norge AS har etablerte gode fagmiljøer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Porsgrunn.

FirmaSweco Norge
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist30.11.2014

I regionen Hedmark og Oppland har vi kontorer på Gjøvik, Lillehammer og Hamar med 70 medarbeidere. Vi jobber med byggeteknikk, bruer, vann og miljø, areal og transport, byggeledelse/prosjektledelse, elektro og VVS. Hovedtyngden av oppdragene ligger i Hamar- og Gjøvikregionen, det vil være mulig med kontorplass etter ønske. Vi utfører brannprosjektering i nært samarbeid med våre kolleger i Oslo, Bergen og Porsgrunn.

Vi ønsker å knytte til oss medarbeidere med erfaring fra brannprosjektering. Vi søker hovedsakelig etter deg med minimum 3 års erfaring fra prosjektering eller annen erfaring som er relatert til brannteknisk rådgivning. Du er utdannet branningeniør eller sivilingeniør/master.

Som medarbeider i Sweco vil du få:

  • Faglige utfordringer innenfor forvaltning av regelverket, med fordypning innenfor analyser og beregninger
  • Arbeide sammen med et av markedets mest erfarne og dyktigste fagmiljøer
  • Et trygt, utviklende og inspirerende arbeidsmiljø
  • Samarbeid med internasjonale FoU miljøer
  • En personlig kompetanseutviklingsplan
  • Konkurransedyktige betingelser

Din bakgrunn

  • Branningeniør eller sivilingeniør, helst med erfaring.
  • Vi ønsker oss en positiv person som klarer å skape gode mellommenneskelige relasjoner i byggeprosessen.
  • Du må kunne jobbe selvstendig, har gjerne erfaring fra entreprenør eller rådgivende ingeniør.
  • Både anleggsteknisk- og byggeteknisk bakgrunn er av interesse. I tillegg bør du ha god skriftlig fremstillingsevne.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Tom Sagbakken

Gruppeleder

+47 950 53 109

Einar Rørvik

Regionleder

+47 932 28 992

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: