Leif Madsen Bærheim og Øystein Bøe. Foto: Head Energy
Leif Madsen Bærheim og Øystein Bøe. Foto: Head Energy

BrannCon blir en del av Head Energy

BrannCon AS ble fra 31. januar en del av Head Energy gruppen.

BrannCon slås sammen med Head Energys avdeling for brann og risiko og skal drives videre som et selvstendig datterselskap i Head Energy gruppen, under navnet Head Energy BrannCon AS. Vidar Kristoffersen fra Head Energy blir daglig leder i Head Energy BrannCon, mens Leif Madsen Bærheim blir arbeidende styreleder, opplyser selskapene i en pressemelding.

- Vi i Head Energy er meget stolte over at BrannCon ønsker å bli en del av Head Energy familien. BrannCon er den ledende aktøren innen brannrådgivning og brannprosjektering i Stavanger-området, og har et svært godt renommé. Vi ønsker å ta godt vare på de ansatte, kulturen og merkevaren som er bygget opp i BrannCon, og videreføre de solide kunderelasjonene de har etablert slik at dette blir en positiv overgang for alle, sier forretningsutvikler i Head Energy gruppen, Øystein Bøe i meldingen.

Gründer og daglig leder i BrannCon, Leif Madsen Bærheim, blir nå arbeidende styreleder i Head Energy BrannCon AS. Han trekker frem vekstmuligheter og eierskapsmodell som de viktigste driverne for sammenslåingen.

BrannCon har ti ansatte og omsatte i 2020 for 15 millioner kroner.