BRANI fikk asfaltkontrakter i Buskerud

Flere Buskerud-kommuner har tildelt asfaltentreprenøren BRANI AS offentlige rammeavtaler som kan gi selskapet opptil 70 millioner kroner i inntekter over fire år.

Modum kommune og Øvre Eiker kommune har i fellesskap tildelt den lokale asfaltentreprenøren en toårig rammeavtale om asfaltering av kommunale veier og plasser. Avtalen inneholder opsjoner på ytterligere to ettårsperioder, samt at Lier kommune har mulighet til å tiltre avtalen dersom den ønsker, skriver BRANI i en pressemelding.

I tillegg har Flesberg kommune i Numedal tildelt BRANI en fireårig rammeavtale om asfaltering av veier og plasser i kommunen.

– Vi har hatt som uttalt mål å utfordre de store asfaltentreprenørene på både kvalitet, miljøutslipp og pris på hele østlandsområdet. Disse rammeavtalene bekrefter at metodikken vår og kvaliteten vi tilbyr er konkurransedyktig, sier Per-Kristian Arentz-Nilsen, daglig leder i BRANI i meldingen.

Totalrammen over fireårsperioden kan ligge på mellom 50 og 70 millioner kroner, dersom alle opsjoner utøves.

For et par uker siden offentliggjorde BRANI planer om å bygge et av Norges mest miljøvennlige asfaltverk på Snarum i Vikersund.