Boreriggfører (boreleder) for grunnundersøkelser

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeFlere fylker
StedØstlandet, Midt-Norge
Søknadsfrist02.02.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Vi ønsker å skille oss ut i markedet, ved å sammen med kundene våre komme fram til de beste løsningene for akkurat deres prosjekt. For å få det til må vi samarbeide svært godt internt i Sweco, ha førsteklasses utstyr og maskiner og ikke minst ha de mest kompetente og engasjerte medarbeiderne. Og her kommer du inn i bildet.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco har et sterkt geofaglig miljø med over 100 fagfolk på landsbasis. I Bergen er vi ca. 30 engasjerte og dyktige kollegaer med variert kompetanse innen geoteknikk, geologi, miljøgeologi og ingeniørgeolog og grunnundersøkelser. Vi arbeider med små og store enfaglige og flerfaglige prosjekter, spesielt innenfor samfunnssektorene bygg, industri, energi og infrastruktur. For tiden er vi sentrale i Bybanen til Fyllingsdalen, E16 Bergen Voss, Nytt Fylkeshus for Vestlandet Fylkeskommune mm.

Hos oss vil du utvikle deg. Som boreleder vil du utføre høykvalitets grunnundersøkelser med borerigg og sikre at alt det formelle ved dette er ivaretatt. Dette innebærer blant annet å sikre at det nødvendige utstyret er på plass for å utføre oppdragene, at vilkår i våre kontrakter er ivaretatt, at HMS-krav er ivaretatt og oppfølging/koordinering opp mot grunneiere. Vi søker deg som tar ansvar og får ting til å skje. Du er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er opptatt av kvalitet og er grundig og rasjonell i dine vurderinger. Ute i felt må man være fleksibel og proaktiv, for man vet aldri helt hva man møter før man kommer i gang med prosjektet.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter:

  • Utføre høykvalitets grunnundersøkelser med borerigg.
  • Ivareta HMS-hensyn på arbeidsplassen.
  • Tydelig og nær kontakt med grunneiere
  • Oppfølging av koordinering opp mot Geotekniker.

Dette kan du

  • Du har gjennomført grunnboringsskolen i regi av NGF (eller tilsvarende)
  • Det er en fordel om du har erfaring med grunnboring
  • Du har førerkort klasse B

Denne stillingen kan omfatte mye reising. Du vil kunne arbeide på prosjekter i hele Sør-Norge, inkludert Trøndelag. For å ha god spredning på hvor våre medarbeidere er bosatt ønsker vi nå fortrinnsvis søkere bosatt i Østlandsområdet, men det er ikke et absolutt krav.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Elisabeth Baird

Avdelingsleder

+47 938 45 373

elisabeth.baird@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: