Daglig leder i Oseberg Bygg, Espen Hegg (til venstre) sammen med Jørgen Skoie, som tar med seg sin erfaring fra Færder Boligutvikling inn i Oseberg Bygg. Foto: Oseberg Bygg

BoligPartner og Oseberg Bygg inngår samarbeid

BoligPartner AS og Oseberg Bygg AS går sammen om en stor prosjekt- og boligsatsning i Tønsberg, Færder og Horten kommune.

Det skriver de to boligbyggerne i en pressemelding onsdag.

Som et ledd av det nye samarbeidet kjøper Oseberg Bygg opp Færder Boligutvikling.

– Vi ser store muligheter fremover, og er glade for å få med en solid aktør som BoligPartner med på laget. Vi tror at vi med BoligPartners gode konsepter og profesjonalitet, kombinert med våre dyktige håndverkere, vår kunnskap og kapasitet vil kunne gi kundene sine drømmehus, sier daglig leder i Oseberg Bygg, Espen Hegg, i pressemeldingen.

Oseberg Bygg består av underselskapene Oseberg Entreprenør AS og Oseberg Eiendom AS.

– Vi ønsker å være en betydelig aktør som bidrar til at vi metter boligbehovet i årene fremover, sier Hegg.

Forhandlerdirektør Tom Johan Dahl i BoligPartner sier han også er svært positiv til det nye samarbeidet med Oseberg Bygg.

– BoligPartner opplever en sterk økning av salget i Region Øst. Med Oseberg Bygg som ny forhandler får vi nok en sterk lokal aktør med på laget. Vi har stor tro på at de nye samarbeidet vil forsterke vår posisjon i regionen, og at fusjoneringen mellom Oseberg Bygg og Færder Boligutvikling vil bidra til at vi kan ta ytterligere markedsandeler i Tønsberg, Færder og Horten kommune, sier Dahl.