Eskild Wedvik i BoligPartner (til venstre) og Raymond Gabrielsen i Byggmakker. Foto: BoligPartner

BoligPartner og Byggmakker inngår samarbeid

BoligPartner og Byggmakker inngår en nasjonal avtale for supplering av materialer og levering til ROT-markedet.

Avtalen gjelder for samtlige kontorer og forhandlere i BoligPartner-konsernet, skriver BoligPartner i en pressemelding torsdag.

– Vi har over tid lett etter en optimal avtalepartner knyttet til suppleringskjøp og ROT. Den mener vi at vi har funnet gjennom Byggmakker, og vi er fornøyde med avtalen. Den vil bidra til både effektive og prisgunstige kjøp for kontorene og forhandlerne våre, uttaler Eskild Wedvik, innkjøpsdirektør i BoligPartner.

Også kjededirektør i Byggmakker, Raymond Gabrielsen, sier seg fornøyd med avtalen.

– Byggmakker er inne i en spennende tid med god utvikling på flere områder. Da er det ekstra motiverende å kunne lande en avtale med en av landets største boligbyggere. Vi er samtidig ydmyke for oppgaven med å levere til en så stor og dominerende aktør i markedet, men som samtidig matcher oss godt geografisk. Dette stiller selvsagt krav til vår leveringspresisjon og krever at vi har kundefokus og kvalitet i alt vi gjør. Vi ser på dette som starten på et fruktbart samarbeid og som kan utvikles i et langsiktig perspektiv, sier Gabrielsen.

Avtalen mellom Byggmakker og BoligPartner gjelder kun kjøp av materialer til supplering på byggeplass og ROT-markedet.

Levering av byggesettene til husene vil foregå via samme kanaler og på samme måte som tidligere, presiserer BoligPartner i pressemeldingen.