Den nye hytteserien består av to sjøhytter og to fjellhytter. Illustrasjon: BoligPartnerDen nye hytteserien består av to sjøhytter og to fjellhytter. Illustrasjon: BoligPartnerHytteserien er designet av Halvor Bakke (til venstre) og BoligPartner-arkitekt Idar Sambu. Foto: BoligPartner

BoligPartner lanserer ny hytteserie

I samarbeid med TV-personlighet og interiørdesigner Halvor Bakke har BoligPartner lansert hytteserien Lengt.

Det skriver BoligPartner i en pressemelding.

Torsdag lanserte BoligPartner hytteserien Lengt i samarbeid med Eventyrlig oppussing-general Halvor Bakke. De fire hyttene i serien ble lansert digitalt, med videohilsen fra Bakke til deltakerne på lanseringsfesten og digital hyttekatalog.

‒ Det var aldri aktuelt å flytte lanseringen. Nesten 1.000 personer har så langt vist interesse for hyttene og forhåndsbestilt katalogen, og de venter på å se det ferdige produktet, sier markedsdirektør Gunn Furulund Hedemann i BoligPartner.

Lengt-serien fra BoligPartner består av to fjellhytter og to sjøhytter. Felles for hele hytteserien er at de er designet for folk som ønsker å være tett på naturen, skriver BoligPartner.

Seniorarkitekt Idar Sambu i BoligPartner har hatt hovedansvaret for å streke opp Halvor Bakkes tanker om drømmehytten. Bakke har, ifølge pressemeldingen, hentet inspirasjon til hytteserien fra både utlandet og norsk byggeskikk.

‒ Ved å kombinere dette mener jeg vi har klart å skape noe nytt og unikt med Lengt. Drømmen min har lenge vært å skape en egen hytteserie med mine unike og smarte løsninger som gjør at du virkelig kan nyte fridagene dine. Jeg er stolt over hva vi har fått til, og det er en drøm som har gått i oppfyllelse for meg når vi nå kan vise alle den nye hytteserien, avslutter Bakke.