Øyvind Moen. Foto: Veidekke

Blir ny sjef i Betonmast Eiendom

Øyvind Moen er ansatt som ny administrerende direktør i Betonmast Eiendom, mens Kathrine Nyhus blir ny utviklingsdirektør i selskapet.

Kathrine Nyhus. Foto: Estate.

Moen har 18 års erfaring fra Veidekke, de tre siste årene som leder av den norske eiendomsvirksomheten og kommer nå fra stillingen som konsernsjef i Frigaard Property Group. Han overtar etter Hans Jørgen Lundby, som etter eget ønske går over i stillingen som finansdirektør i Betonmast Eiendom, melder Betonmast.

Kathrine Nyhus er ansatt som utviklingsdirektør, og kommer fra tilsvarende stilling i Arcanum Eiendom. Hun er utdannet arkitekt og har en Mastergrad i arkitektur og urbanisme. Nyhus har tidligere jobbet i Oslo S Utvikling, der hun var sjef for bygulvet Barcode i flere år. Hun har også bakgrunn fra CBRE og Sektor Gruppen.

– Øyvind og Kathrine vil tilføre verdifull kompetanse til selskapet, og komplettere vårt eksisterende team på en god måte. Nå ligger alt til rette for at vi kan løfte Betonmast Eiendom opp på et nytt nivå, sier Lundby i en pressemelding.

– I Øyvind Moen får Betonmast Eiendom en svært erfaren og dyktig leder. Med disse rekrutteringene på plass skal vi ut i markedet og ta nye spennende prosjekter, legger konsernsjef Jørgen Evensen til.

Moen kjenner Betonmast godt fra en lang tid i bransjen. Han ser et stort potensial i å videreutvikle eiendomsvirksomheten.

– Jeg føler jeg kjenner menneskene og selskapet ganske godt. Verdiene og kulturen til Betonmast tiltrekker meg. Jeg ser mange synergier med å jobbe sammen med byggvirksomheten i de lokale markedene de opererer i, både med tanke på markedskunnskapen deres og kundenettverket, sier han i meldingen.

Kathrine Nyhus sier det var flere forhold som gjorde at hun ønsket å bli en del av Betonmast-teamet.

– Betonmast er et solid selskap med lang og viktig fartstid på entreprenørsiden, men mitt bidrag vil utelukkende være på utviklingssiden. Betonmast ser også verdien av å ha en arkitektfaglig kompetanse i ledelsen, noe jeg fullt ut deler, så veldig glad for denne muligheten. Jeg ser videre frem til å dele mine erfaringer og bidra med nettverket mitt, men også til å få mange nye flotte kollegaer, sier hun.
Kathrine Nyhus begynner i Betonmast omgående, mens Øyvind Moen tiltrer 1. september.