Påtroppende leder for Hercules Fundamentering, Håvard Johnsen Foto: Elin Iversen.

Blir ny leder for Hercules Fundamentering i Norge

Håvard Johansen blir ny leder for Hercules Fundamentering i Norge.

Johnsen vertar som leder for Hercules Fundamentering i Norge 1. januar. Han har jobbet som områdesjef i Hercules Fundamentering i to år og tar fra nyttår over som leder for den norske Hercules-virksomheten, når nåværende leder Mats Olsson flytter tilbake til Sverige, skriver NCC i en pressemelding.

- Jeg er glad for at Håvard kan gå inn som leder for Hercules sin norske virksomhet. Han har alle kvalifikasjonene vi har sett etter til denne rollen, og jeg er sikker på at han kommer til å gjøre en utmerket jobb med å drive og utvikle Hercules videre, sier Mats Norberg, divisjonssjef for Hercules i meldingen.

- Dette ser jeg på som en meget spennende rolle, og jeg er både glad og ydmyk i forhold til å få denne utfordringen. Jeg har allerede vært med på en rekke vellykkede forbedringer innen Hercules i Norge de siste årene, og jeg ser mange muligheter fremover. Vi opererer i et knalltøft marked og hver og en må yte sitt aller beste fremover. Kundenes krav skjerpes, og med NCCs nye strategi står vi ekstra godt rustet til å kjempe videre. Målet er krystallklart; Vi skal levere lønnsom drift gjennom fornøyde kunder som kommer tilbake igjen og igjen. Og alt dette skal vi får til gjennom skadefri og smart drift, sier påtroppende Hercules-leder Håvard Johansen.

- Mats Olsson har gjort en veldig god jobb som leder i Norge og han blir satt pris på i organisasjonen. Nå ser vi frem til å kunne utnytte ekspertisen hans i andre deler av Hercules, avslutter Norberg i meldingen.