Lars Holm blir ny sjef for OSU fra 1. oktober. Foto: Katrine Lunke
Lars Holm blir ny sjef for OSU fra 1. oktober. Foto: Katrine Lunke

Blir ny administrerende direktør i Oslo S Utvikling

Lars Holm i Oslo S Utvikling (OSU) går fra stillingen som boligdirektør over i stillingen som administrerende direktør.

Oslo S Utvikling

Eiendomsselskapet Oslo S Utvikling bygger kontorer, boliger og et variert handels- og kulturtilbud på gateplan i Bjørvika i Oslo.

OSU ble etablert i 2001, og eies av Entra ASA og Linstow AS med 50 prosent hver.

OSU utvikler 380 000 kvadratmeter av det totale eiendomsarealet på 900 000 kvadratmeter i Bjørvika

Styret i OSU skriver i en pressemelding at de har ansatt Lars Holm (47) som ny administrerende direktør. Holm er i dag boligdirektør i OSU, som han har vært siden oktober 2019. Holm er utdannet sivilarkitekt fra NTNU, og har 20 års erfaring som byggherre i eiendoms- og byggebransjen.

– Vi er svært fornøyde med at Holm har takket ja til den viktige og krevende jobben som administrerende direktør i OSU. Selskapet er inne i en aktiv fase, med utvikling og bygging av cirka 750 boliger i Bispevika Syd. Vi er på god vei til å oppfylle visjonen om at Bjørvika skal bli Norges mest attraktive nærings- og boligområde. Med Holms ansettelse, er vi sikre på at vi har de beste forutsetninger for å videreføre suksessen OSU har stått for i Bjørvika, sier styreleder Per Mortensen i medlingen.
– Jeg ser frem til å påta meg lederansvaret og å videreføre utbyggingen av Bjørvika. Vi skal fortsette med å utvikle miljøriktige og spennende prosjekter av høy kvalitet til glede for beboere, byens befolkning og alle tilreisende. Interessen for Bjørvika er stor, og markedet ser åpenbart verdien i både beliggenheten og kvalitetene vi legger i prosjektene våre, sier Holm i samme melding.

Hanetterfølger Synnøve Lyssand Sandberg, som går til stillingen som administrerende direktør for Skanska Commercial Development Norway. Lederskiftet vil skje 1. oktober.