BIM-tekniker

Lund+Slaatto sin ambisjon er å skape karakteristisk, formsterk og bærekraftig arkitektur. Kontoret har 48 ansatte – sivilarkitekter, interiørarkitekter, egen IT-ansvarlig og flere arkitektpraktikanter. Vi holder til i lyse lokaler med utsikt over fjord, havn og by på Lossebalkongen ved Havnelageret sentralt i Oslo.

Se gjerne mer om oss og prosjektene våre på www.lsa.no

Firma Lund+Slaatto Arkitekter
FylkeOslo
Søknadsfrist08.03.2020

LUND+SLAATTO SØKER BIM-TEKNIKER

Lund+Slaatto søker etter en BIM-tekniker til kontoret, for å styrke vår BIM-kompetanse og bidra til økt effektivitet i tegneprosessene. Som BIM-tekniker hos oss vil du være involvert i en rekke av kontorets prosjekter, enten som fast del av ulike team eller som bistand ved behov, avhengig av bl.a. prosjektets størrelse og kompleksitet. Aktuelle oppgaver er bistand ved oppstart av modeller, strukturering av modeller gjennom prosjekteringsprosessen, tegningsoppsett, modellkontroll, IFC filutveksling, modelleringshjelp, utarbeidelse av rutiner og intern opplæring.

Vi ser etter en BIM-tekniker med høy kompetanse i Archicad og erfaring fra tilsvarende stilling, helst fra annet arkitektkontor. Du liker å jobbe både i tett samarbeid med andre og selvstendig, og er presis, grundig og ansvarsbevisst. Erfaring med annen relevant programvare (Solibri Office, SketchUp og/ eller Rhino/Grasshopper) er en fordel, men ikke et absolutt krav. Søkere må beherske norsk godt skriftlig og muntlig.

Vi kan tilby utfordrende oppgaver, bra arbeidsmiljø og gode lønnsbetingelser.

Søknad som beskriver din kompetanse og erfaring, med CV og evt. utvalgte prosjekteksempler, samt referanser sendes inn her.

Søknadsfrist 8. mars. Ta gjerne kontakt med Åse Helene Mørk på 992 89 302 for å høre mer om stillingen.

Vis flere stillinger: