BIM-tekniker

NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på SEK 57 milliarder og over 16.500 ansatte i 2018. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Infrastructure
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist19.05.2019

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø.

Divisjon Civil Engineering Norway er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure, og er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-/kraftanlegg og idrettsanlegg. Vi har også mindre prosjekter innenfor anlegg, VA og drift- og vedlikehold.

Til vår Region Civil Vest i Bergen søker vi nå etter en:

BIM-TEKNIKER

Her er dine nye utfordringer!

Du vil jobbe i en region med stor tverrfaglig kompetanse, og vil være med å styrke BIM-ressursene i regionen. Arbeidssted vil i første omgang være på et nytt og spennende tegningsløst prosjekt i Bergen, for bygging av Bybanen til Fyllingsdalen. Her vil du være med på å øke bruken av digitale verktøy på anleggsprosjektet, samt gi nødvendig opplæring og støtte til prosjektdeltakere. På sikt vil du også kunne involveres i kalkyle og tidligfase i forhold til bistand med modellering, visualisering og annet. Du vil i tillegg få muligheten til å være med i fremtidige digitale utviklingsprosjekter for hele NCC på nordisk nivå.

Arbeidsoppgaver:

 • Bistå og jobbe sammen med vår produksjon med utarbeidelse/tilrettelegging av modeller
 • Samarbeide med stikningsavdelingen ift produksjonsunderlag
 • Utarbeide 4D-planer og holde disse vedlike etter innspill fra Anleggsleder
 • Opplæring av prosjektdeltakere i bruk av ulike BIM-programmer
 • Følge opp BIM-Kiosk på prosjektet, og gi opplæring i bruk til yrkesarbeidere/UE
 • Ansvarlig for å holde modeller oppdatert på prosjektet

Kvalifikasjoner og egenskaper:

Vi ser etter en utadvendt person med gode kommunikasjonsegenskaper, som har kjennskap til sammenhengen i anleggsprosjekter. Du har evnen til raskt å tilegne deg ny kunnskap og er nysgjerrig av natur. Du liker å samarbeide og ønsker å dele av din kunnskap og erfaring. Du synes det er gøy å prøve nye verktøy som kan lette din og andres arbeidshverdag.

Du bør også ha:

 • Evne og vilje til å jobbe i team i produksjon og anbud
 • God generell IKT kompetanse, særlig innenfor 3D. Gamingerfaring kan være en fordel
 • Utdanning fra fagskole eller tilsvarende
 • Noen års arbeidserfaring
 • God kunnskap i programmer som:
 • Solibri, SimpleBIM, BIM360, Revit/Tekla, Navisworks

 • God kjennskap til andre programmer og deres styrker og svakheter

Bli med å skape fremtidens infrastruktur med oss!

Hos NCC tilbys du en plass i en organisasjon med et gjennomtenkt verdigrunnlag, høy miljøbevissthet og en sterk vilje til å lykkes. Vi er stolt av å kunne tilby våre medarbeidere gode utviklingsmuligheter, konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig spennende arbeidsmiljø. På tvers av NCC-landene har vi et meget kompetent BIM-miljø som gladelig deler av sin kunnskap, og som du vil stifte bekjentskap med gjennom nettverkssamlinger.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med: Terje Andersen, Leder Digitalisering & VDC/mobil: +47 402 46 886 eller Øystein Eide, Prosjektleder/mobil: +47 950 79 631.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem. Søknadsfrist: 19. mai 2019

Søk her

Kontaktpersoner:

Terje Andersen
Leder Digitalisering & VDC, NCC Infrastructure
+47 402 46 886

Øystein Eide

Prosjektleder, Region Civil Vest

+47 950 79 631

Vis flere stillinger: