BIM-tekniker

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er nær 24 milliarder kroner (2014), og halvparten av de 6 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har 3350 ansatte og omsetter for 11,9 mrd. (2014).

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist16.11.2015

V-Teknikk er Veidekkes spisskompetanseenhet innen forskaling, hjelpekonstruksjoner, betong, konstruksjonsteknikk og produksjonsplanlegging. I Veidekke har prosjektledelsen i det enkelte byggeprosjekt høy kompetanse innen produksjons-planlegging. Prosjektene i Veidekke har V-teknikk til disposisjon.

Om stillingen

Veidekke er en ledende aktør på BIM og VDC innenfor byggvirksomheten. Nå ønsker anleggsvirksomheten å øke satsningen på VDC og BIM for å kunne møte fremtidens utfordringer og å være med på å lede utviklingen. Vi trenger dermed flere ressurser som kan bistå anleggsprosjekter, men også utvikle ulike BIM-metodikker innenfor anleggsfaget. Vi skal nå etablere en BIM-gruppe for å styrke oss og søker derfor flere dyktige medarbeidere.

Arbeidsoppgaver

Prosesser rundt BIM er vel så viktig som det programtekniske arbeidet. Eksempler på oppgaver er: koordinering av rådgivere og deres underlag, tilrettelegging og distribusjon av tverrfaglige modeller, riggplanlegging, lage 4D simuleringer, gjøre mengdeuttak, lage illustrasjoner og drive opplæring. I mange av våre hovedentrepriser gjelder det å gjøre det beste ut av underlaget vi får. Videre skal det også jobbes for økte bruksområder.

Kvalifikasjoner

  • God og bred BIM forståelse
  • Gode kunnskaper om BIM verktøy og beherske modelleringsverktøy
  • God generell «dataforståelse»
  • Innsikt i anleggsvirksomheten
  • Planleggingsteknikk med BIM verktøy

Egenskaper

Vi ser for oss en utadvendt kollega med gode skriftlig og muntlig kommunikasjonsevner. Du liker å jobbe både selvstendig og sammen med andre hvor du får ideene dine satt i verk, utviklet videre og dokumentere. Vi trenger en driver som får tingene gjort og som kan like å sitte i førersetet både i ulike prosjekter og i møter.

Søk stilling

Spørsmål om stillingen?

Tom Paulsen

+47 977 15 777

tom.paulsen@veidekke.no

Marianne Hambro

+47 906 50 939

marianne.hambro@veidekke.no

Vis flere stillinger: