BIM spesialist i infrastruktur

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

Firma Sweco Norge
FylkeAgder
StedKristiansand
Søknadsfrist01.06.2021

Vil du være med og digitalisere bygg og anleggsbransjen?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I infragruppen i Kristiansand er vi ti medarbeidere. Vi er en del av et kontor med totalt 54 medarbeidere fordelt på fag som prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse, HMS/SHA, dam/kraftverk/flom, byggeteknikk, uavhengig kontroll, brann, bygningsfysikk, miljø, takst/tilstand, FDVU, vei, VA og arealplanlegging. Kundene er industribedrifter, vannkraftselskaper, private utbyggere, entreprenører og offentlig sektor. Vi har også kontor i Grimstad, Mandal og Flekkefjord.

Vi har et svært godt arbeidsmiljø og du vil bli tatt godt imot av gode kolleger.

Hos oss vil du utvikle deg. Bygg og anleggsbransjen er inne i en rivende teknologiutvikling, og stadig flere prosjekter gjennomføres utelukkende ved hjelp av modellbasert prosjektering. I Sweco ønsker vi å ligge i forkant av denne utviklingen. Derfor må vi skape nye, banebrytende måter å designe prosjektene på. I denne sammenhengen får du anledning til å bruke din kreativitet til å skape optimale designløsninger. Vi søker deg som er engasjert og viser initiativ. Du er opptatt av å utvikle deg selv og de rundt deg og du samarbeider godt med kunder og kolleger. Våre utviklere jobber med å effektivisere arbeidsprosessene våre og forbedre leveransene. Du behersker selvsagt programmering, og har gjerne jobbet med dette i en ingeniør- eller teknologibedrift tidligere. Like viktig er det at du er interessert i bygg eller infrastruktur og ønsker å være med å skape noe nytt. Du ser sammenhenger og muligheter og forstår det teknologiske forbedringspotensialet bransjen har.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter:

  • Tenke kreativt og nytt om teknologi, metoder, løsninger og design.
  • Automatisering av arbeidsprosesser.
  • Jobbe som en del av et tverrfaglig team

Dette kan du:

  • Du har bred kunnskap og erfaring med IT
  • Du behersker ett eller flere programmeringsspråk
  • Du kjenner og kan ett eller flere av disse programmene

- Novapoint/ Quadri

- AutoCAD/ Civil 3D

- FME

- Navisworks

- BIM 360

- Projectwise

Vi ser fram til å høre fra akkurat deg.

Kontaktpersoner:

Toni Skagestad Sinnes

Gruppeleder

+47 99291028

toniskagestad.sinnes@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: