BIM-konsulent

dRofus AS er et norsk programvareselskap, eid av tyske Nemetscheck gruppen, som utvikler og leverer dRofus - et system for planlegging og informasjonshåndtering i bygg- og eiendomsbransjen. Vi er et globalt selskap med datterselskaper og ansatte i USA, Australia og Sverige. Kundene våre omfatter noen av de største arkitekt- og entreprenørselskapene i verden. I Norge benyttes dRofus bl.a. av Statsbygg og alle helseforetakene. Vi har i dag 30 ansatte, 16 av disse i Oslo. Selskapet opplever en sterk vekst i etterspørselen globalt, og søker derfor etter dyktige medarbeidere for å styrke vårt team innenfor oppfølging av kunder og samarbeidspartnere.

Firma dRofus
FylkeOslo
Søknadsfrist17.06.2019

Som BIM konsulent i dRofus AS vil du jobbe i et team med dyktige medarbeidere. Vi har hovedkontor sentralt i Oslo sentrum med en unik mulighet for å bli en integrert del av et større team som inkluderer salg, markedsføring og utvikling. Du vil med andre ord sitte tett på prosessene som definerer veivalgene dRofus tar.

Som BIM konsulent vil du få en variert hverdag som inkluderer;

  • Hjelp og oppfølging av eksisterende kunder i Norge og Europa både via web og ute hos kunden
  • Jobbe ut mot prosjekter i forbindelse med implementering, opplæring og konsulenttjenester
  • Deltakelse på konferanser, utstillinger og andre arrangementer
  • Du vil inngå i et globalt support-team med regelmessig kontakt med våre globale kontorer i Europa, USA og Australia
  • Et sosialt og spennende miljø og en fleksibel arbeidshverdag
  • Konkurransedyktige betingelser og hyggelige lokaler sentralt i Oslo

Vi søker deg som liker å forstå kundens problemer, komme med løsningsforslag, du liker å jobbe i team men er også selvstendig og fatter egne valg. Du har mulighet til å reise i forbindelse med jobb og har gode muntlig og skriftlig engelskkunnskaper. Du er trygg på egne ferdigheter og flink til å forholde deg til nye mennesker. Du har god kjennskap til bruk av BIM enten via arbeid i prosjekt, eller via utdanning og det er en fordel om du har erfaring med bruk av dRofus.

Hos oss får du muligheten til å være med på reisen til ett av de mest spennende norskutviklede produktene i sin bransje. Vi står foran en stor vekst internasjonalt, og vi trenger deg på laget for å få til denne veksten.

http://handbook.drofus.no/handbook/

Søk på stillingen her

Spørsmål om stillingen

Åsmund Johansen
Head of Support
95947257
asmund.johansen@drofus.com

Vis flere stillinger: