BIM-ansvarlig store prosjekter VVS, Oslo eller Drammen

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeBuskerud, Oslo
Søknadsfrist31.01.2019

Ønsker du å spesialisere deg innenfor BIM og digital samhandling? COWI fortsetter å vokse, og søker nå en dyktig ingeniør som vil jobbe med spennende prosjekter innen VVS faget i Oslo eller Drammen.

DITT FAGMILJØ

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med ca. 1100 medarbeidere i Norge. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Som en del av COWIgruppen, med mer enn 80 års erfaring og ca. 7200 medarbeidere verden over, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen optimale team tilpasset det enkelte prosjekt.

COWI har et av Norges ledende fagmiljø innen VVS-teknikk og energi, med 35 dyktige ingeniører i Oslo og Drammen, og 140 totalt i COWI Norge. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre. Hos oss vil du få jobbe med varierte oppdrag innen helsebygg, flyplasser, datasenter, undervisningsbygg, næringsbygg og industrianlegg. Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne meget gode muligheter til å jobbe med utfordrende oppgaver sammen andre dyktige kollegaer.

Byggebransjen har de siste årene økt fokus på energi og miljø og digitalisering, og VVS-bransjen er inne i en spennende utvikling. Vi er opptatt av innovasjon og verdsetter derfor den faglige utviklingen høyt. Vi var tidlig ute med å satse på bygningsinformasjonsmodellering (BIM) og har jobbet med noen av verdens største og mest avanserte BIM-modeller. Dette har resultert i "verdens beste digitale byggeprosjekt": https://www.cowi.no/om-cowi/nyheter-og-presse/aec-awards-stavanger-universitetssykehus-vant- Vi mener smarte og grønne bygg spiller en viktig rolle i fremtidens bærekraftige byer.

DINE ARBEIDSOPPGAVER

For oss er det viktig at du er opptatt av kvalitet i leveranser, er strukturert og utfører jobben med stor faglig kompleksitet. Du liker å lære bort det du kan, er interessert i ny teknologi og trives med å løse konkrete problemstillinger. Din primæroppgaver vil være BIM-ansvarlig, BIM-koordinator VVS, prosjektering og oppfølging av digital samhandling i alle faser av prosjekt.

DINE KVALIFIKASJONER

Vi er ute etter deg som er pålitelig, initiativrik, tilegner deg ny kunnskap og deler den med resten av teamet. I tillegg har du følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

 • BIM-tekniker/ingeniør/sivilingeniør innen VVS og energi med minimum 3-6 års relevant arbeidserfaring
 • Særlig kjennskap, interesse og erfaring med bruk av Revit med Magicad for prosjektering
 • Erfaring med BIM og samhandlingsverktøy som Solibri og Navisworks
 • Erfaring med beregningsprogrammer/beskrivelser/kalkyle og kompatibilitet med åpen BIM
 • Erfaring med dRofus er en fordel
 • God kjennskap til prosjekteringsprosesser og prosjektfaser
 • God tverrfaglig forståelse
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljø innen helsebygg, flyplasser og ta del i satsingen på smarte og grønne bygg.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet, med et fokus på digital samhandling gjennom hele organisasjonen.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.
 • Vi har et godt arbeidsmiljø som er svært viktig for oss, vi stiller vi opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Dette verdsetter vi høyt og det gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Vi har faglige nettverk, bedriftslag og «Ung i COWI»-nettverket for alle under 33 år.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi håper du søker!

Arbeidssted: Vi søker etter folk til våre kontorer i både Oslo (Hasle/Løren) og i Drammen sentrum. Skriv gjerne i søknaden hva som kan være aktuelt for deg.

Søknadsfrist: 31.01.2018

Kontaktperson: Tom E. Sørlie, seksjonsleder VVS og energi, tlf: 995 29 588, e-post: teso@cowi.com (tilgjengelig fra 19.01.19)

Anne Kristine Amble, gruppeleder energi (Oslo), tlf. 465 40 296, e-post: akam@cowi.com

Lars Bjerke, seksjonsleder VVS (Drammen), tlf. 954 05 961, e-post: lrbr@cowi.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: