Prosjektleder Andreas Kildal Forseth fra Stor-Oslo Eiendom (fra venstre), prosjektansvarlig Gunnar Rinde fra Stor-Oslo Eiendom, daglig leder Philip van de Velde fra Betonmast Ringerike og prosjektleder Frode Økland fra Betonmast Ringerike. Foto: Stor-Oslo EiendomI Meglergården bygges 60 leiligheter. 48 leiligheter legges ut for ordinært salg, og de resterende leilighetene er omsorgsboliger for Bærum kommune. Illustrasjon: Lund + Slaatto ArkitekterVilla P vil bestå av 20 leiligheter. Illustrasjon: Lund + Slaatto Arkitekter / MIR

Betonmast bygger to prosjekter i Bærum

Betonmast skal bygge prosjektene Meglergården og Villa P på Bekkestua i Bærum for Stor-Oslo Eiendom.

Det skriver Stor-Oslo Eiendom i en pressemelding onsdag.

På vegne av utbyggingsselskapet Meglergården Invest AS har Stor-Oslo Eiendom signert en totalentrepriseavtale med Betonmast for bygging av Meglergården og Villa P sentralt plassert på Bekkestua i Bærum, to prosjekter med til sammen 80 leiligheter og en ny moderne Coop Mega dagligvareforretning på 2.600 kvadratmeter.

– Vi er svært fornøyde med at vi er enige med Betonmast. Dette er et sentrumsnært prosjekt med en noe komplisert byggeprosess, og da er det betryggende at vi har fått med oss en dyktig og løsningsorientert prosjektledelse fra Betonmast. Nå gleder vi oss til å komme i gang med byggearbeidene, sier Gunnar Rinde, prosjektansvarlig i Stor-Oslo Eiendom, i pressemeldingen.

I forbindelse med prosjektet skal også veinettet på Bekkestua fornyes og strammes opp til et mer urbant gatenett. Dette inkluderer byggingen av et nytt offentlig torg som bygges av Bærum kommune.

– Vi er glade for å ha fått tilliten fra Stor-Oslo Eiendom om byggingen av disse to flotte boligprosjektene, sier Philip van de Velde, daglig leder i Betonmast Ringerike.

Med en kontraktssum på om lag 333 millioner kroner før merverdiavgift er totalentreprisen, ifølge pressemeldingen, det hittil største prosjektet Betonmast Ringerike har hatt.