Illustrasjon: Arkitekthuset Kragerø

Betonmast bygger Skrubben Havn i Kragerø

Betonmast Telemark har signert kontrakt med Skrubbodden AS om bygging av 43 leiligheter, bryggepromenade og omtrent 7000 kvadratmeter parkeringsanlegg i Kragerø.

Det skriver Betonmast i en pressemelding tirsdag.

Kontrakten er en totalentreprise på 169,2 millioner kroner før merverdiavgift, og omfatter prosjektering og bygging av 43 leiligheter fordelt på fem bygningskropper, inklusive bryggepromenade og parkeringsanlegg.

Byggherre sørger for miljøopprydding og grunnarbeider, heter det i meldingen.

– Dette er et prosjekt vi har jobbet med over tid, og sammen med utbygger har vi funnet gode løsninger for prosjektet. Det er veldig hyggelig at vi nå har signert avtalen og kan gå i gang med å bygge boliger med denne flotte beliggenheten, uttaler Per-Erik Skoglund, daglig leder i Betonmast Telemark.

– Boligene har vært ettertraktet, og den unike beliggenheten tilfører prosjektet bokvaliteter i form av solforhold og nærhet til vannet. At vi gjennomfører dette prosjektet i Kragerø er spesielt moro ved at vi nå har utvidet vårt område og viser at vi er konkurransedyktige også her, avslutter Skoglund.

Prosjektering er i gang, miljøopprydding og grunnarbeider pågår, og prosjektet er planlagt ferdigstilt tredje kvartal 2020, heter det i pressemeldingen.