Betongarbeider

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

Firma Rett Bemanning
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfristsnarest

Vi søker deg som ønsker å bidra med erfaring og arbeidskapasitet til en av våre seriøse og anerkjente kunder i Vest-Agder.

Vår kunde opplever økende ordretilgang, og ønsker i den forbindelse å styrke sin bemanning.

Vi ser etter medarbeidere som har erfaring innen betong og støp. Har du erfaring med forskaling, jernbinding eller annet betongarbeid, hører vi gjerne fra deg.
Skulle du inneha erfaring med Tårnkran vil dette være ett ytterligere pluss.

Annen relevant erfaring fra bygg og anleggsbransjen, samt industriell produksjon er også av interesse.

Vår kunde har stor fokus på HMS. På grunn av sikkerheten til deg og dine medarbeidere må vi derfor sette krav om at du behersker Norsk/Skandinavisk språk.

Gleder oss til å høre fra deg.

Kontaktperson; Ronny Køhler, Partner

rko@rettbemanning.no

37296902

98221527

søk her

Vis flere stillinger: