Betongarbeider / Forskalingssnekker

Consto Midt-Norge er et datterselskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har over 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad. Se vår hjemmeside for mer informasjon www.consto.no.

Firma Consto Midt-Norge
FylkeTrøndelag
Søknadsfrist09.07.2021

Consto er i sterk vekst, vi har flere store pågående prosjekter og vi vinner stadig nye oppdrag i regionen. Vi er ute etter dyktige betongarbeidere som ønsker å bli en del av vårt team i Trondheim.

Arbeidsoppgaver

For mer informasjon om arbeidsoppgaver, ta kontakt med:

  • Rune Haugen - Prosjektsjef
  • Svein Erik Jonassen - Drifts-/ faglig leder

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev
  • Erfaring fra produksjon på større byggeprosjekter
  • Manglende formell utdannelse kan kompenseres med allsidig erfaring fra yrket
  • Gjerne erfaring som bas, men ikke et krav

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er strukturert og har stå på vilje. Du må kunne jobbe selvstendig så vel som i team. Evne til å ivareta et godt arbeidsmiljø i en hektisk hverdag.

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et godt faglig og utviklende miljø. Hos oss får du en morsom og spennende hverdag med ryddige arbeidsforhold. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktinformasjon

Rune Haugen

Prosjektsjef

48259040

Svein Erik Jonassen

Drifts-/ faglig leder

45223693

Søk stilling

Vis flere stillinger: