Mona Berget er ansatt som ny direktør i Moelven Modus AS. Foto: Moelven
Mona Berget er ansatt som ny direktør i Moelven Modus AS. Foto: Moelven

Berget blir ny direktør i Moelven Modus

Mona Berget er ansatt som ny direktør i Moelven Modus AS.

I en pressemelding skriver Moelven at Mona Berget (57) har erfaring fra flere bransjer og funksjonsområder. Hun har blant annet jobbet som selvstendig næringsdrivende innen salg og forretningsutvikling med en rekke store nasjonale og nordiske kunder. Videre har hun hatt stillinger som Nordic Business Manager i Glamox, salgsdirektør i Norsk Gjenvinning og nå senest konsernsjef i Transportsentralen Oslo Holding AS. Hun har utdannelsen sin fra BI, med master i markedsføring, strategi og ledelse.

Berget erstatter Trygve Toften, som går av med pensjon etter å ha ledet selskapet siden tidlig på 2000-tallet. Hun starter i jobben 15. september.

- Styret er glade for å få Mona Berget inn i Moelven-familien. Mona har et brennende engasjement for ledelse og er kommersiell av natur. Hun er opptatt av utvikling og kundekonsepter, og ikke minst hvordan produksjon og marked spiller på lag, sier Morten Kristiansen, styreleder Moelven Modus AS og konsernsjef i Moelven Industrier ASA i meldingen.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på en spennende reise sammen med de dyktige medarbeiderne i Moelven Modus. Moelven er en sterk merkevare, og jeg ser fram til å jobbe med de klimasmarte produktene og løsningene som Moelven Modus produserer og monterer, sier Berget.