Konsernsjef i Berge Sag Gruppen, Rolf Sjursen (til venstre) og direktør for operativ enhet i Block Watne, John Erling Aarnes. Foto: Block Watne

Berge Sag overtar Block Watnes Haugesund-virksomhet

Ledelsen i Berge Sag og Block Watne har inngått avtale som innebærer at Berge Sag overtar den samlede virksomheten til Block Watne i Haugesund med tolv ansatte, boligprosjekter og tomteområder. Overdragelsen skjer fra 22. november 2019.

Det skriver Block Watne i en pressemelding onsdag.

– Bakgrunnen for avtalen er at Block Watne vil samle sin virksomhet på Vestlandet i Stavangerområdet og i Bergen. Block Watne eies av OBOS, og geografisk prioritering videre vil være i områder hvor OBOS har medlemsmasse, sier John Erling Aarnes, direktør for operativ enhet i Block Watne, i pressemeldingen.

Berge Sag og Block Watne har flere år med samarbeid bak seg i utbyggingsselskaper. Noen av disse vil Block Watne fortsatt være en aktiv eier i, heter det i pressemeldingen.

– Våre ansatte vil nå bli del av et større, lokalt fagmiljø som kan vise til gode resultater over tid. Våre nåværende og fremtidige kunder vil bli godt ivaretatt, og boligprosjekter som Block Watne har under bygging, blir ferdigstilt som planlagt, forsikrer Aarnes.

– Overtagelsen av Block Watnes virksomhet her i Haugesund passer godt inn i vår strategi om videre vekst. Vi får tilgang på flere attraktive tomteområder, og styrker fagmiljøet vårt med erfarne, kompetente fagfolk, sier Rolf L. Sjursen, konsernsjef i Berge Sag Gruppen.

– Vi synes selvsagt det er positivt at vi kan bidra til at lokale arbeidsplasser for en gang skyld flagges hjem til regionen. Det pleier jo være motsatt. Samtidig synes vi også det et synd at en god samarbeidspartner gjennom flere år, velger å nedskalere sin virksomhet i regionen, fortsetter han.