På bildet: Daglig leder i Berge Sag Handel AS, Jan Berge (til venstre) og Daglig leder i XL-BYGG Gisholt og Finne AS, Eivind Gisholt. Foto: Gunnstein Koch

Berge Sag Gruppen kjøper XL-BYGG Gisholt & Finne

Fra 30. juni overtar Berge Sag Handel AS (BSH), som er et selskap i Ølensvågbaserte Berge Sag Gruppen (BSG), samtlige aksjer i XL-BYGG Gisholt & Finne AS (G&F).

G&F har i dag tre utsalg med tilhørende lager i Grenlandsregionen, et i Porsgrunn og to i Skien. Samlet omsetning i G&F i 2018 var på vel 120 millioner.

- Bedriften, som har 36 ansatte, har de siste årene hatt en god utvikling, og fremstår i dag som en av de ledende aktører innen handel med trelast og byggevarer i Grenland, heter det i en pressemelding.

Daglig leder Eivind Gisholt er glad for at BSH ønsker å satse på Grenlandsregionen, og tror dette vil styrke G&F sin posisjon i markedet ytterligere.

– Med en solid eier som Berge Sag Handel i ryggen, vil vi få tilgang på enda mer kompetanse og tekniske tjenester som prosjektering, arkitekttjenester, precut og takstolproduksjon. I tillegg er Berge Sag Gruppen sterkt involvert i tomteutvikling. Alt dette vil komme våre kunder til gode ved at vi kan tilby dem en enda bedre totalpakke enn tidligere, sier han.

XL-BYGG Gisholt og Finne AS sin avdeling på Kjørbekk i Skien. Foto: Gunnstein Koch