Bautas styrker ledergruppen

Hans Petter Sundberg (47) er ansatt som ny Produktdirektør i Bautas fra 1. Juni 2009, en stilling han tar over etter Reidar Otterstad, som samtidig går over i den nyopprettede stilingen som Direktør for Forretningsutvikling.

Hans Petter Sundberg kommer fra stillingen som Produktleder for Elektro i Bautas. Han var tidligere ansatt i Nokia Siemens Networks før han kom til Bautas og har lang erfaring fra internasjonale miljø. Han har også erfaring fra flere ulike stillinger i tekniske miljøer som spenner fra ingeniør til controller. I tillegg til å være utdannet elektromontør, er Hans Petter utdannet ved Teknisk fagskole i Ålesund, Distriktshøyskolen i Molde innenfor økonomi og administrasjon og ved Norges Markedshøyskole i Oslo innenfor markedsføring og strategi.

- Vi er svært fornøyd med at Hans Petter Sundberg har sagt ja til stillingen som Produktdirektør, sier Eivind Bøe, Administrerende Direktør i Bautas.

- Vi har mange faglig sterke medarbeidere i Bautas, og er stolte av å kunne rekruttere til denne stillingen fra egne rekker, fortsetter han.

- Vi er også glade for at Reidar Otterstad nå tar på seg utfordringen som Direktør for Forretningsutvikling. Otterstad har lang fartstid og har gjort en formidabel jobb for Bautas i mange år. Vi tror at selv om det er nedgangstider må vi tenke fremover og våge å investere for høyere produktivitet. Hans Petter og Reidar skal styrke vår evne til nytenkning og innovasjon innen produkt og forretningsutvikling, noe som først og fremst vil komme våre kunder til gode, avslutter Bøe.