Basmontør

Bravida er Nordens ledende leverandør av service- og installasjonstjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse teknikkområdene kan vi ta ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

Vi kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Totalt har Bravida over 11 000 medarbeidere, i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I Norge har Bravida over 60 avdelinger og over 3000 ansatte. Vår ambisjon er å være en fremtidsrettet bedrift som leder an og bidrar til å videreutvikle bransjen. Les mer om oss på våre hjemmesider www.bravida.no.

Firma Bravida
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist24.11.2019

Har du lyst på utfordringer i et av Nordens ledende installasjonsselskap? Får du energi av variasjon og raskt tempo i et hyggelig og uformelt miljø? Da er Bravida rett arbeidsgiver for deg! Vår visjon er å bli best i Norden på bærekraftig service og installasjon av funksjoner som gir bygninger liv. Vi skal være kundens førstevalg og bransjens mest attraktive arbeidsgiver.

I forbindelse med økende oppdragsmengde og flere spennende prosjekter søker vi etter flere Basmontører til vår dyktige avdeling i Follo. Våre oppdrag og nedslagsfelt er i Follo kommunene og indre Østfold. Dette er gode nyheter for deg som bor i disse områdene, dine pendlingsdager er over. Avdelingen har i dag 40 medarbeidere bestående av avdelingsleder, serviceledere, elektrikere og lærlinger. Vi ser etter personer med godt humør og som ønsker å videreutvikle seg innen elektrofaget. Follo avdelingen består av høy trivsel, noe som gjenspeiler vårt lave sykefravær. I Bravida Follo har vi det gøy på jobb! Vi finner stadig på sosiale ting sammen og vi vil så gjerne ha med flere på laget. Vekket dette nysgjerrigheten din? Så ta kontakt da vel.

Liten filmsnutt fra oss i Bravida Follo: https://youtu.be/w9qO6aTolII

Vi oppfordrer alle med fagbrev gr.L med minimum 3-5 år til å søke, vårt mål er å hele tiden utvikle våre ansatte og sammen gjør vi hverandre gode! Går du med den «lederfølesen» i magen er det ingen ting å lure på. Bli med på vårt lag, sammen skaper vi store resultater.

Arbeidsoppgaver

Som Bas i Bravida Follo blir arbeidet å være leder ute på våre anlegg. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med andre produksjonsledere. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:

Planlegging og gjennomføring av ulike oppdrag på en effektiv måte

Planlegge innkjøp på prosjektet

Stille i byggemøter

Lage ukeplaner for dine montører

Dokumentasjon av oppdrag, endrings- og tilleggsarbeid

Mersalg

Kommunikasjon med kunder og prosjektleder

Vise ansvar for egen og andres sikkerhet - ha ansvar for god HMS-kultur

Personlige egenskaper

Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like

Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk

Du er serviceinnstilt og løsningsorientert

Du er pålitelig og ansvarsbevisst

Du samarbeider godt og er en lagspiller

Du har gode kommunikasjonsevner på norsk

Bravida tilbyr

En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer

Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling

Konkurransedyktige lønnsbetingelser

Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger

Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen

Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø

Bil etter Bravidas bilpolicy

Interessert?

Vi ser frem til å motta din søknad! Søknadsfrist er satt til 24.11.2019. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside TIPS: Vi søker også etter svakstrømsmontører og servicemontører! Se mer her.

Kontaktpersoner:

Kim Hedemann Brenn

Avdelingssjef

+47 476 19 095

kim.hedemann.brenn@bravida.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: