Jane Skjølås. Foto: Bakke Leiligheter AS
Jane Skjølås. Foto: Bakke Leiligheter AS

Bakke Leiligheter ansetter to nye prosjektsjefer

Bakke Leiligheter AS utvider satsningen på egen entrepriseavdeling og har nå styrket staben med ytterligere to prosjektsjefer for utbygging.

Jane Skjølås har over 20 års erfaring fra entreprenørbransjen. Hun startet som prosjektingeniør i 1998 og har siden jobbet både som anleggsleder og prosjektleder.

Fra 2008 frem til 2022 har hun arbeidet med kalkulasjon og utvikling, de siste 10 årene som avdelingsleder for prosjektutvikling i Kruse Smith Entreprenør.

– Jeg takker for tilliten, og ser frem til å ta fatt på en spennende reise sammen utrolig mange dyktige kolleger i Bakke Leiligheter. Jeg er motivert av den bredden Bakke Leiligheter representerer, både som eiendomsselskap og nå også som utbygger, sier Skjølås i en pressemelding.

Bjørn Magnus Stefansson. Foto: Bakke Leiligheter AS
Bjørn Magnus Stefansson. Foto: Bakke Leiligheter AS

Bjørn Magnus Stefansson er utdannet tømrermester, og har videreutdannet seg som sivilingeniør med master i prosjektledelse.

Stefansson har flere års erfaring innen entreprenørbransjen og har jobbet siste årene hos Skanska på større bolig- og næringsprosjekter. Tidligere har han jobbet hos AF Gruppen Entreprenør og Fredensborg Fritid som byggherre.

– Bakke er et selskap med gode verdier og en spennende visjon. Jeg opplever Bakke Leiligheter som et foroverlent selskap i vekst, med spennende planer for fremtiden. Jeg har stor tro på at dette blir utfordrende, meningsfullt og gøy og gleder meg til å være med på denne reisen, sier Stefansson i pressemeldingen.

Daglig leder i Bakke Leiligheter, Arild Finstad, er fornøyd med de nye ansettelsene i selskapet. Han sier de også planlegger ytterligere utvidelse av entrepriseavdelingen.

– Vi planlegger også for ansettelser av anleggsledere, prosjektledere og produksjonsledere til byggeplassene for våre kommende boligprosjekter. Dette rekrutteringsarbeidet vil starte rett etter sommerferien, og vil pågå utover høsten og vinteren 2023, sier Finstad i meldingen.