Kvernhusdalen. Ill. Forum arkitekter

Backe satser i Bergen med to nye boligprosjekter

Backe har inngått to nye kontrakter i Bergen, begge med det nyoppstartede eiendomsselskapet BoNo Bolig AS. 

Backe Bergen AS har inngått to kontrakter med BoNo Bolig AS for til sammen 206 millioner kroner inkludert merverdiavgift 

Prosjektet Kvernhusdalen på Askøy inneholder 38 enheter, og hadde sin byggestart i november.  Det andre prosjektet er Apeltunvegen 2, og består av 40 leiligheter rett ved siden av bybanestoppet på Apeltun,  ved Nesttun sentrum. Dette prosjektet vil starte opp ca 1. februar 2021.

- Vi er godt fornøyd med å signere disse to kontraktene, og ser frem til å starte byggingen av begge prosjektene, sier Arne Kleivdal, daglig leder i Backe Bergen i en pressemelding.

Backe Bergen kjøpte tidligere i år Betonmast Bergen.

- Med mange dyktige ansatte på laget kan vi nå ta på oss flere prosjekter. Vi er faglig sterke, og har opparbeidet oss lang erfaring og høy kompetanse. Med det er vi også svært motivert til å utvikle og gjennomføre både nye prosjekter, og større prosjekter, legger Kleivdal til.

- Vi gleder oss til å sette i gang med prosjektene, og ser frem til samarbeidet med Backe Bergen AS. Som nyoppstartet eiendomsselskap er det svært spennende å komme i gang med de første boligprosjektene, sier Joakim Bakke i BoNo Bolig AS.

Apeltunvegen. Ill. Forum arkitekter