Ill. Rift

Ill. Rift

Backe bygger neste trinn på Gamlegrendåsen Terrasse i Kongsberg

Backe Vestfold Telemark har inngått avtale om bygging av neste byggetrinn på Gamlegrendåsen Terrasse i Kongsberg.

Byggetrinnet vil bestå av 28 leiligheter i varierte størrelser.

Kunden er Backe Prosjekt AS gjennom utbyggingsselskapet Gamlegrendåsen Terrasse AS. Backe Vestfold Telemark var entreprenør på det første byggetrinnet på Gamlegrendåsen Terrasse hvor alle leilighetene nå er solgt og er nå valgt av Backe Prosjekt igjen for det neste byggetrinnet.

– Det forrige prosjektet ble overlevert med svært høy kvalitet, med både prosjektets utforming og høye standard som et av hovedgrunnene til at vi vil fortsette samarbeidet med Backe Vestfold Telemark, forteller prosjektleder i Backe Prosjekt, Sondre Evjen, i en pressemelding.

– Vi er klare for å gå i dialog med underleverandører og samarbeidspartnere om det neste byggetrinnet og vi er svært glade for å kunne utvikle oss videre i Kongsberg. Det er viktig for oss å benytte lokale leverandører for å sikre både lokale interesser og lokalt miljøperspektiv, forteller kalkulasjons- og markedssjef i Backe Vestfold Telemark, Rolf Christian Andersen, i meldingen.

Prosjektet kommer ut for salg på nyåret og avtalen med neste byggetrinn har en verdi på 92 millioner korner esklusive merverdiavgift.

– Vi har flere prosjekter som skal i gang nå og ved å få realisert dette prosjektet har vi godt med arbeid i tiden fremover, sier ny administrerende direktør i Backe Vestfold Telemark, Tommy Pedersen.