Avdelingssjef Raufoss

Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Vi jobber målbevisst med å forbedre alle ledd i vår produksjon. Vårt mål er å være den beste og mest lønnsomme aktøren i bransjen.

I Norge har Bravida nå 3000 ansatte fordelt på 62 avdelinger og 30 geografiske steder. Selskapet tilbyr spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon, samt spesialområdene; brann, sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift. På disse områdene tar selskapet ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service.

Les mer om Bravida på www.bravida.no.

Firma Bravida
FylkeInnlandet
StedRaufoss
Søknadsfrist10.08.2020

Om avdelingen:

Avdelingen består av to nylig sammenslåtte avdelinger, Raufoss Elektro og Moelv Industriautomasjon. Den nye avdelingen besitter sterk fagkompetanse og målet er å skape synergier og å bli den markedsledende aktøren i området Gjøvik og Toten, både på service og små- og mellomstore prosjekter. Avdelingen er en del av Region Innlandet som består av Elektro og VVS avdelinger i området fra Follo til Innlandet. Den sammenslåtte avdelingen vil ha en omsetning på ca. 40 MNOK og består av 2 meget dyktige prosjekt/serviceledere, avdelingsøkonom og 35 ansatte teknikere, montører og lærlinger.

Om stillingen:

Som Avdelingssjef har du et totalansvar, og en sentral rolle i hvordan avdelingen utvikler seg både faglig og forretningsmessig. Du vil være avdelingens frontfigur i markedet og sørge for synlighet og kjennskap hos eksisterende og nye kunder, samt samarbeidspartnere.

Avdelingssjefen vil stå i spissen for en meget kompetent gruppe ansatte og målet er forvalte det eksisterende samt å utvikle selskapet videre iht fastlagte strategier. Med to sammenslåtte avdelinger, vil arbeidet med å skape en felles kultur og etablering av felles målbilde også stå svært sentralt. God samhandling mellom avdelingene vil gi betydelige synergier og derigjennom økt sannsynlighet for suksess. Stillingen rapporterer til Regiondirektør Innlandet.

Arbeidsoppgaver og ansvar:

 • Overordnet ansvar for avdelingen, herunder økonomi, personal, marked og salg
 • Bidra til at avdelingens krav til lønnsomhet i alle prosjekter ivaretas
 • Bistå i kalkulasjon og tilbuds/anbuds-bearbeidelse samt delta i kontraktsforhandlinger
 • Være aktiv og synlig til stede i de ulike prosjektene og ute på byggeplassene
 • Bidra til at Bravidas "best-practice" blir implementert i avdelingen
 • Sikre optimal kostnadsstyring og ressursbruk
 • Ansvar for at virksomheten drives i tråd med lover og forskrifter samt i samsvar med Bravidas kultur og merkevare

Gjennom ditt tydelige lederskap, din entusiasme og forretningsforståelse blir du en viktig frontfigur og bidragsyter på reisen mot å bli kundenes prefererte valg, og den mest attraktive arbeidsgiveren i bransjen og regionen.

Kvalifikasjoner:

 • Høyere teknisk relevant utdannelse (minimum Teknisk Fagskole), gjerne supplert med merkantil tilleggsutdannelse. Solid bransje- og ledererfaring, og dokumenterbare gode resultater
 • Gode kunderelasjoner/nettverk i bransjen og ideelt også lokal/regional tilhørighet
 • God økonomiforståelse, god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og komfortabel med bruk av moderne dataverktøy
 • Sterk forretningsorientering og evne til å se nye muligheter i markedet

Personlige egenskaper:

Vi søker en motiverende og samlende leder med stort engasjement som ser viktigheten av et velfungerende team. Stillingen krever synlig og tydelig ledelse og du trives med å bevege deg rundt i organisasjonen for å ta pulsen på hvordan medarbeiderne har det og hva som opptar dem i det daglige. Du har solid gjennomføringsevne og kan foreta gode valg og beslutninger der dette er nødvendig, samt kommunisere dette på en tydelig måte. Som leder i Bravida er du fremoverlent og ser kontinuerlig etter forbedringsområder og nye forretningsmuligheter.

Bravida tilbyr:

 • Spennende og varierte oppgaver hos Norges ledende totaltekniske entreprenør
 • Faglige utfordringer og muligheten til å gjøre en forskjell i en spennende region
 • Muligheten til å utvikle deg som leder gjennom ulike kurs og programmer
 • Meget gode lønns, forsikrings- og pensjonsordninger
 • Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen
 • Et uformelt, støttende og sosialt arbeidsmiljø

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte våre Senior Rådgivere i Dfind Executive; Hallgeir Bakken på telefon 90 55 12 02 evt. hallgeir.bakken@dfind.no eller Atle Sæther på telefon 91 91 39 99 evt. atle.sather@dfind.no. Søknadsfrist er mandag 10. august.

NB! Grunnet nært forestående ferie, vil annonsen løpe gjennom sommeren og prosessen bli gjenopptatt i beg. av august. Søk på stillingen ved å benytte søk her knappen i annonsen. Søknader vil bli behandlet strengt konfidensielt

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk stilling

Vis flere stillinger: