Avdelingssjef prosjekt - Bergen

Bravida er Nordens ledende leverandør av service- og installasjonstjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse teknikkområdene kan vi ta ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

Vi kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Totalt har Bravida over 11 000 medarbeidere, i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I Norge har Bravida over 60 avdelinger og over 3000 ansatte. Vår ambisjon er å være en fremtidsrettet bedrift som leder an og bidrar til å videreutvikle bransjen. Les mer om oss på våre hjemmesider www.bravida.no.

Firma Bravida
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Da nåværende avdelingssjef skal over i andre oppgaver i selskapet søker vi etter ny avdelingssjef til vår prosjektavdeling i Bergen. Avdelingen er en del av et svært viktig satsningsområde på Vestlandet og som avdelingssjef vil du ha en sentral rolle i den videre utviklingen av avdelingen både operativt og strategisk. Dette innebærer blant annet å knytte til seg de rette prosjektene, skape gode prosjektteam og sørge for at prosjektene blir lønnsomme, i tillegg til ledelse og utvikling av avdelingens medarbeidere.

Gjennom ditt tydelige lederskap, din entusiasme og forretningsforståelse blir du en viktig frontfigur og bidragsyter på reisen mot å bli kundenes prefererte valg og den mest attraktive arbeidsgiveren i bransjen. Bravida Bergen består av avdelinger innenfor alle tekniske fag og har til sammen ca 300 ansatte og en omsetning på totalt ca 400 millioner NOK. Avdelingen prosjekt omsetter for ca 150 millioner kroner i året, består av 98 ansatte og har i flere år levert gode resultater takket være dyktige ansatte som blir satt stor pris på av våre kunder.

Arbeidsoppgaver og ansvar

  • Lede og utvikle avdelingens virksomhet og medarbeidere med utgangspunkt i budsjett og mål
  • Følge opp avdelingsresultat og iverksette nødvendige tiltak
  • Salg og markedsføring av Bravidas tjenester
  • Lede tilbudsarbeidet på avdelingen
  • Utarbeide relevant rapportering
  • Videreutvikling og kvalitetssikring av Bravidas prosjektgjennomføringsmodell
  • Ivareta personalsaker
  • Utvikle en vinnerkultur som tiltrekker dyktige medarbeidere
  • HMS arbeid

Kvalifikasjoner

Vi søker deg med høyere relevant utdanning, erfaring fra tilsvarende lederrolle og med gode resultater å vise til. Du har solid bransjekunnskap og erfaring innen prosjektstyring og prosjektledelse, NS standardene for tekniske entrepriser, risikostyring m.m. Vi understreker at lengre relevant arbeidserfaring vil kunne kompensere for manglende utdanning. Vi forutsetter at du har gode IT-kunnskaper og meget gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner.

Personlige egenskaper

Vi søker en tydelig og samlende leder med et stort engasjement. Du ser viktigheten av velfungerende team og er opptatt av å skape gode resultater. I ditt daglige virke preges du av selvgåenhet, struktur og gjennomføringsevne. Du evner å se nye muligheter, trives i møte med kunder, jobber effektivt under press og håndterer mange oppgaver samtidig.

Bravida tilbyr

Vi tilbyr en spennende og variert arbeidshverdag hos Norges ledende totaltekniske entreprenør. Som avdelingssjef blir du en del av ledergruppen i Region Vestland. Hos oss kommer du inn i et uformelt, støttende og sosialt arbeidsmiljø, hvor alle har en ambisjon om å lykkes sammen. Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gunstige pensjons- og forsikringsordninger er en selvfølge.

For mer informasjon, ta kontakt med MDE Bergen AS ved Marion Børnes, 41 28 20 51 / marion.bornes@mde-group.com. Henvendelser behandles om ønskelig konfidensielt overfor Bravida i innledende fase. Gjør oppmerksom på at kandidater vurderes fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: