Avdelingsleder

Moelven Industrier ASA er en av Skandinavias ledende leverandører av byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet har 52 operative enheter i Norge, Sverige og Danmark, med 3 300 ansatte og en omsetning på ca. NOK 9 milliarder. Moelven Modus AS er Nordens ledende produsent og leverandør av fleksible romløsninger for næringsbygg. Selskapet har sitt hovedkontor på Jessheim i Norge, med støtte fra et administrativt kontor i Örebro.Vi har avdelingskontor nær våre kunder i 21 byer i Norge og Sverige. Fabrikkene er lokalisert på Jessheim, Kumla og Hulån. I dag har selskapet totalt 480 ansatte. I 2015 var omsetningen 871 millioner kroner. For mer informasjon, se www.moelven.no.

FirmaMoelven Modus
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist18.12.2016

Nåværende avdelingsleder går over til full stilling som regionssjef, og vi søker derfor hans etterfølger.

Avdelingsleder, Tromsø - Moelven Modus AS

Er du dyktig og ønsker å jobbe for Nordens ledende aktør innen sin bransje?
Ønsker du en økonomisk bunnsolid arbeidsplass som har ting på stell?
Vil du foretrekke å lykkes i en allerede velrenommert virksomhet, der fokus er kvalitet og gode resultater?

Å være avdelingsleder for Moelven Modus innebærer salg, kalkulering og ledelse. Ditt ansvar blir å få laget på 12 fast ansatte (pluss et antall innleide) til å jobbe godt sammen, og ha et langsiktig fokus på økt omsetning, gode driftsmarginer og høy kundetilfredshet. Kvalitet og etterrettelighet er essensielt, samt fokus på salg og relasjonsbygging i et godt bygg/anleggsmarked i Troms, Finnmark og Svalbard. Vårt mål er å styrke vår markedsposisjon, samt være den foretrukne samarbeidspartner hos de toneangivende aktørene.

Hvilken kompetanse passer for stillingen? Det er viktig å ha kontroll og styring på forretningen, herunder er struktur og planmessighet viktige egenskaper. Andre egenskaper er nøyaktighet og analytiske evner i forhold til kalkulasjon og forhandlinger. Det kan ta tid fra du sender tilbud til du får din aksept. Vær derfor tålmodig og ha god stayerevne. Du liker salg, er omgjengelig og sterkt forretningsorientert. Gode resultater fra salgsledelse og ledelse er ønskelig. Din bakgrunn er gjerne fra entreprenør-, bygg/anleggsbransjen, eiendom eller proffsalg innen byggebransjen.

Hvorfor er dette en svært interessant og ettertraktet stilling? Du har gode forutsetninger for å lykkes. Arbeidsgiver gir god opplæring, og muligheter for intern skolering innen ledelse.
Vår avdeling i Tromsø er veldrevet, og har et trivelig og godt fagmiljø. Dine høye ambisjoner er forenlig med vårt engasjement. Konkurransedyktige og rette betingelser er en selvfølge.

Vi gleder oss til å motta din CV og søknadsbrev, snarest og senest innen 18.12.2016.

Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon med Kristin Lindberg, Randstad AS, på tlf 41 47 04 64 eller Kjell Christoffersen, Moelven Modus AS, på tlf. 901 00 463.

Hvis ønskelig, blir din interesse behandlet konfidensielt i en innledende fase.

Søk stilling

Vis flere stillinger: