Avdelingsleder/porteføljeleder

Norske Bæresystemer AS ble etablert i 2011 og leverer komplette bæresystemer til byggeprosjekter på det sentrale Østlandet. Største eier er Vedal som også er en stor kunde gjennom Vedal Prosjekt og Vedal Entreprenør. Selskapet er en frittstående aktør som leverer totalunderentrepriser til store prosjekter for de største hovedentreprenørene i Norge. Selskapets konsept er å tilby markedets beste kompetanse innen prosjektutvikling av bæresystemer og deretter levere og montere komplette råbygg i kundens prosjekter. Eierne og ledelsen forventer fortsatt vekst og prognosene for 2020 og 2021 er gode med en høy total ordrereserve.

Firma Norske Bæresystemer
FylkeOslo
Søknadsfrist04.02.2020

For å øke kapasiteten på ledelse og leveranse av bæresystemer i nye prosjekter søker vi nå etter

Avdelingsleder/porteføljeleder

- Kommersielt konstruksjonsmiljø med markedsledende kompetanse

Som avdelingsleder/porteføljeleder i Norske Bæresystemer har du ansvaret for en portefølje prosjekter og inngår i ledergruppen i selskapet. Du har egne prosjektledere og øvrige prosjektmedarbeidere i ditt team som til daglig ivaretar driften. Du vil selv være PL i utvalgte prosjekter under oppbyggingen av porteføljen.

Dersom du trigges av å bygge gode relasjoner til kundene og samtidig liker å bygge hovedkonstruksjonene i byggverk er dette en jobb som vil interessere deg. For oss er det en målsetning å få delta i utviklingen av prosjekter i tidlig fase sammen med kundene. I denne fasen har du tilgang til noen av markedets beste prosjektutviklere som vil bistå med konstruksjonskompetanse i dine prosjekter.

Dine arbeidsoppgaver vil bestå i å sette deg inn i kundenes behov og føringer og sørge for at teamet ditt bidrar til å utvikle et optimalt bæresystem. Du vil ha overordnet ansvar for sikker og effektiv gjennomføring av prosjektene, inkludert økonomi og håndtering av risiko i din portefølje. Du rapporterer til daglig leder.

Du bør minimum ha 6-7 års erfaring fra relevant prosjektvirksomhet inkludert prosjektledelse. Formalkompetansen bør være sivilingeniør/ingeniør. Du jobber i dag trolig i et miljø der du leverer entreprenørtjenester til større byggeprosjekter eller som prosjektleder hos en entreprenør. Bakgrunn fra konstruksjonsmiljø vil også være relevant.

Som person er du strukturert, samarbeidsorientert og har den naturlige autoriteten og tryggheten som skal til for å vinne tillit. Du har et selgerinstinkt i deg og du liker å være i dialog med kunder og samarbeidspartnere.

For ytterligere opplysninger, kontakt daglig leder Amund Moen, telefon 951 20 083 eller vår rådgiver i De4, Esten Solberg, telefon 932 52 511.

Søknadsfrist 4. februar 2020.

Søk her

Vis flere stillinger: