Avdelingsleder FagFlis Liertoppen

L-Flis & Interiør AS er et av markedets ledende selskap innenfor salg og distribusjon av keramiske fliser. Hovedkontor, butikk og lager er sentralt beliggende på Alnabru i Oslo, og firmaet teller i dag 40 ansatte. L-Flis & Interiør AS er medlem av FagFlis-kjeden, som i hovedsak betjener det profesjonelle markedet. FagFlis skal være det profesjonelle markedets førstevalg. Kjeden består i dag av 24 butikker.

FirmaL-Flis & Interiør (FagFlis)
FylkeBuskerud
StedLierskogen
Søknadsfristsnarest

L-Flis & Interiør AS åpnet i februar 2008 en ny FagFlis-avdeling på Liertoppen. Da vår erfarne avdelingsleder på stedet nå skal slutte i selskapet, søker vi etter en dedikert person som kan drive avdelingen videre.

Arbeidsoppgaver:

Som avdelingsleder har du ansvar for daglig drift, med hovedfokus på salg og kundeservice. Du vil være et viktig bindeledd mellom avdelingen på Liertoppen og hovedkontoret på Alnabru. Du får et overordnet ansvar for gjennomføring av avtalte strategier og salgsmål, daglige personalrutiner, samt ansvaret for å koordinere lager, ordre, salg og butikk.

Butikkens åpningstider er 09:00 - 19:00 mandag - torsdag, 09:00 - 17:00 fredag, og 10:00 - 16:00 lørdag. Lageret åpner 07:00 mandag - fredag.

Kvalifikasjoner:

Vi søker en person med relevant salgsbakgrunn og god forretningsforståelse. Erfaring fra tilsvarende bransje og kjennskap til det geografiske området vil være en fordel. Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Personlige egenskaper:

- Du trives med aktivt salg, er handlekraftig, effektiv og direkte.

- Du har kunden i fokus og motiveres av å nå felles resultater og mål.

- Du er en dyktig motivator og ikke redd for å ta i et tak.

- Du ønsker å være en sterk bidragsyter i en liten og effektiv organisasjon.

- Det er viktig for deg at butikken til enhver tid fremstår profesjonell og innbydende.

For rett person kan vi tilby:

Konkurransedyktige betingelser i et uformelt, trivelig og hektisk miljø.

Søk stillingen her

Spørsmål om stillingen?

Henning Jansen

Telefon

22801830/92054977

Vis flere stillinger: