Assisterende prosjektleder

Nordic Infra AS er et nytt og selvstendig konsulent- rådgivingsselskap innen bygg- og anleggsbransjen. Gjennom bl.a inngått rammeavtale for Nye Veier og arbeid med Fornebubanen for JV Multiconsult/Cowi har vi stor aktivitet og mange spennende oppgaver foran oss. Vi har på kort tid befestet en posisjon i markedet og vi har ambisjoner om ytterligere vekst.

Firma Nordic Infra
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist07.02.2020

Gjennom vårt samarbeid og avtale med det spanske entreprenørselskapet FCC Construcción, støtter vi dem i deres nye prosjekt E6 Ulsberg-Vindåsliene, et prosjekt for Nye Veier. Nordic Infra vil styrke FCC sin anleggsorganisasjon med enkelte nøkkelroller. Arbeidssted vil være på anleggsplass, i nær tilknytning til veiparsellen.

Vi søker derfor en Assisterende Prosjektleder med anleggsteknisk erfaring.

I rollen som assisterende prosjektleder, vil du i være prosjektlederens nærmeste støttespiller og stedfortreder på prosjektet.

Intensjonen er å utvikle kandidaten til en fremtidig prosjektleder for store samferdselsprosjekt. Vi er ute etter en ung ambisiøs kandidat som har arbeidet noen år ute på prosjekt og kjenner det norske infrastrukturmarkedet.

Du bør ha en høyere teknisk utdanning i bunnen, og noen år med erfaring. Du jobber strukturert og er ryddig i din opptreden. Du kan formulere deg godt skriftlig. Av andre egenskaper er du en relasjonsbygger, en flink kommunikator og du jobber aktivt for å engasjere dine medarbeidere på ulike nivåer i prosjektet.

Du behersker norsk og engelsk både skriftlig og muntlig.

Vi kan tilby

Vi ønsker å tilby våre ansatte noe mer enn en arbeidsplass. Du vil være en del av et arbeidsmiljø og fagmiljø med svært erfarne og kompetente kollegaer med mange års erfaring fra bygge- og anleggsbransjen. Nordic Infra skal kunne tilby kundene de beste- og mest kompetente fagspesialistene i bransjen. I tillegg vil du få:

  • Stor fleksibilitet i egen arbeidshverdag og lite byråkrati
  • Konkurransedyktige betingelser og gode insentiv ordninger
  • Positiv bedriftskultur, ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard
  • Svært dyktige kollegaer og spennende utfordringer i et uformelt arbeidsmiljø preget av humor og lite selvhøytidelighet

Ønsker du å vite mer om stilling hva Nordic Infra kan tilby, ta kontakt med Anders Flåtteng på telefon: +47 928 10 007, eller Håkon Tjomsland på telefon: +47 901 19 363.

CV/Søknad sendes til anders.flatteng@nordicinfra.no

Alle henvendelser behandles selvfølgelig konfidensielt. Søknadsfrist: 07.02.2020.

For beskrivelse av øvrige stillinger, se: www.nordicinfra.no

Vis flere stillinger: